Calidad de la canal y de la carne de bovino (1994)
Fàbregas i Comadran, Xavier

Additional title: Beef carcass and meat quality (1994)
Additional title: Qualitat de la canal i de la carn de boví (1994)
Date: 2021
Description: 14 p.
Abstract: Se presentan los resúmenes de los cursos de Formación continua, dirigidos a payeses y ganaderos de vacuno, sobre Calidad y comercialización de la carne de bovino, realizados en Sort (Pallars Sobirà, 1992) y Bolvir (Cerdanya, 1994).
Abstract: Es presenten els resums dels cursos de Formació contínua, dirigits a pagesos i ramaders de boví, sobre Qualitat i comercialització de la carn de boví, realizats a Sort (Pallars Sobirà, 1992) i Bolvir (Cerdanya, 1994).
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Series: Memoria cárnica digital
Document: Informe
Subject: Canal ; Carne ; Bovino ; Carcass ; Meat ; Beef ; Carn ; Boví

Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/130608
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/196241
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/146686
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/146682
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/146669
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/146667
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/146665
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/146660
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/138647
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/138646
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/138645
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/138629
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/138628
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/130607


14 p, 1.9 MB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Xavier Fàbregas > Digital Archive of Meat (MCD)
Research literature > Studies

 Record created 2022-04-06, last modified 2023-01-27



   Favorit i Compartir