Generació de dades sintètiques per a l'entrenament de models d'IA de predicció del risc cardiovascular
Ye Yan, Jialiang
Suppi Boldrito, Remo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Generación de datos sintéticos para el entrenamiento de modelos de IA de predicción del riego cardiovascular
Additional title: Synthetic data generation for training AI models for cardiovascular risk prediction
Date: 2024
Abstract: Amb l'increment de les tecnologies amb intel·ligencia artificial (IA), és necessari entrenar-les amb dades. Però aquestes dades són limitades, pel fet que una IA entrenada amb més dades tindrà una major efectivitat en la seva resolució.
Abstract: Con el incremento de las tecnologías con inteligencia artificial (IA), es necesario entrenarlas con datos. Pero estos datos son limitados, debido a que una IA entrenada con más datos tendrá una mayor efectividad en su resolución.
Abstract: With the increase in technologies with artificial intelligence (AI), it is necessary to train them with data. But this data is limited, due to the fact that an AI trained with more data will be more effective in solving it.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Menció Enginyeria de Computadors
Subject: Dataset ; Scikit-learn ; Pycaret ; IA ; Dades Sintètiques ; Datos Sintéticos ; Synthetic Data



14 p, 568.1 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering. TFG

 Record created 2024-07-17, last modified 2024-07-19



   Favorit i Compartir