visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Qualitat d'Aliments d'Origen Animal |
Aquesta col·lecció recull Treballs de Fi de Màster (TFM) elaborats pels estudiants del Màster Oficial - Qualitat d’Aliments d’Origen Animal, que s’imparteix a la Facultat de Veterinària UAB. El màster de Qualitat en Aliments d'Origen Animal recull i proporciona continguts globalitzadors sobre control, avaluació i millora de la qualitat i seguretat alimentàries però circumscrivint-se a aliments d'origen animal i conjuminant de forma original un enfocament integral que contempla accions des de la granja al consumidor, l'ús d'eines transversals i de tècniques/metodologies emergents que permeten d'una banda millorar la qualitat al llarg de tota la cadena de producció d'aliments, així com innovar i desenvolupar nous productes i processos com a font continua de millora de la qualitat. En aquest sentit, el màster cobreix necessitats reals de la societat en l'àmbit agroindustrial i alimentari que no es veuen ateses pels màsters existents, fent-ho a més des d'un enfocament integrador i transversal que és cada dia més important en la societat actual. Més informació aquí.
|