OnaÍngrid
Cortés Rius, Marta
Cuennet Mas, Maria
Esteller Fabra, Carlota
Cabeza Gutés, Elisabet, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Resum: La producció d'un curtmetratge de ficció a partir d'un guió original per tal de posar en pràctica el coneixement i les capacitats adquirides duant el Grau en Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. El projecte ha consistit en treballar en totes les fases, tant pràctiques com creatives, del procés de realització, des de la pre-producció fins a l'edició d'imatge i so, així com en una recerca acadèmica de la narrativa clàssica del film i les influències recíproques entre la pintura i el cinema.
Resum: La producción de un cortometraje de ficción a partir de un guión original con el fin de poner en práctica los conocimientos y las capacidades adquiridas a lo largo del grado en Comunicació Audiovisual en la Universitat Autònoma de Bacelona. El proyecto se ha basado en el trabajo de todas las fases, tanto prácticas como creativas, del proceso de realización, desde la preproducción hasta la edición de imagen y sonido, así como en una investigación académica de la narrativa clásica del film y las influencias recíprocas entre la pintura y el cine.
Resum: The production of a short fiction film from an original screenplay to cristalize the knowledge and capabilities acquired in the degree of Comunicació Audiovisual at the Universitat Autònoma de Barcelona. The project has involved working on all the practical and creative stages of filmmaking, from preproduction to image and sound editing, as well as academic research on classical film narrative and the reciprocal influences of art and cinema.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Realització ; Curtmetratge ; Amistat ; Cinema ; Art



118 p, 7.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-10-30, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir