Web of Science: 0 citations, Google Scholar: citations
Translation Standards : which One?
Allen, Jeff (SAP France)

Additional title: Estàndards de traducció : quin escollir?
Additional title: Estándares de traducción : ¿cuál elegir?
Date: 2015
Abstract: Quality is a confusing term because it has so many different interpretations, depending on the method which is used for measurement. This chapter takes a very practical approach to explaining how to determine an appropriate quality standard to follow based on an initial assessment of the real context and needs.
Abstract: La qualitat és un terme confús ja que té moltes interpretacions diferents, depenent del mètode que s'utilitza per al seu mesurament. Aquest article té un enfocament molt pràctic amb l'objectiuc d'explicar com determinar quin estàndard de qualitat és més apropiat basant-se en una valoració inicial del context i de les necessitats reals.
Abstract: La calidad es un concepto confuso dado que tiene muchas interpretaciones diferentes en función del método utilizado para medirla. Este artículo adopta un acercamiento muy práctico que permite explicar cómo determinar qué estándar de calidad es apropiado seguir basándose en una valoración inicial del contexto y las necesidaded reales.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Anglès.
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Subject: Quality management system ; Translation standard ; Translation quality ; Strategy ; Goals ; Objectives ; Sistema de gestió de qualitat ; Estàndard de traducció ; Qualitat de la traducció ; Estratègia ; Metes ; Objectius ; Sistema de gestión de calidad ; Estándar de traducción ; Calidad de la traducción ; Estrategia ; Metas ; Objetivos
Published in: Tradumàtica, Núm. 13 (2015) , p. 545-551 (Tradumàtica dossier) , ISSN 1578-7559

Adreça original: https://revistes.uab.cat/tradumatica/article/view/85
Adreça original: https://revistes.uab.cat/tradumatica/article/view/n13-allen
Adreça alternativa: https://www.raco.cat/index.php/Tradumatica/article/view/303831
DOI: 10.5565/rev/tradumatica.85


7 p, 409.5 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > Revista Tradumàtica
Articles > Research articles

 Record created 2016-01-01, last modified 2019-07-20   Favorit i Compartir