Biblia de Atrapados en el Tiempo
Parra Martín, Eric
Serván Jiménez, Irene
Terribas Llopis, Jordi
Gutiérrez, Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Bíblia de Atrapados en el Tiempo
Títol variant: Bible of Atrapados en el Tiempo
Data: 2017
Descripció: 136 pag.
Resum: Ideació i creació del nou format de televisió "Atrapados en el Tiempo" i producció del seu teaser de venta. Es tracta d'un docu-reality en què deu concursants han de conviure durant seixanta dies en una masia aïllada en el camp i en la qual, setmana rere setmana, retrocediran en el temps a una època cada vegada més antiga. El treball el conformen la bíblia del projecte, on queden definides totes les característiques del format, el pressupost i tots els documents elaborats per la producció del teaser.
Resum: Ideación y creación del nuevo formato de televisión "Atrapados en el Tiempo" y producción de su teaser de venta. Se trata de un docu-reality en el que diez concursantes tienen que convivir durante sesenta días en una masía aislada en el campo y en la cual, semana tras semana, retrocederán en el tiempo a una época cada vez más antigua. El trabajo lo conforman la biblia del proyecto, donde queden definidas todas las características del formato, el presupuesto y todos los documentos elaborados para la producción del teaser.
Resum: Ideation and creation of the new television format "Atrapados en el Tiempo" and production of its selling teaser. It is a docu-reality in which ten contestants must coexist for sixty days in a country house isolated in the field and in which, week after week, they will go backward in time to former ages. The project consists of the bible of the program, where are defined all the format's characteristics, the budget and every document elaborated to produce the teaser.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Xous d'impacte ; Programes de televisió ; Guions televisius ; Indústria de la televisió



136 p, 138.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2017-09-14, darrera modificació el 2023-03-07



   Favorit i Compartir