Health and Communications : pla d'empresa per una agència de comunicació especialitzada en salut
Amer Orfila, Paula
Sabater Casals, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Health and Communications : plan de empresa para una agencia de comunicación especializada en salud
Títol variant: Health and Communications : business plan for a communication agency specialized in health
Data: 2017
Descripció: 69 pag.
Resum: Cada cop és més important per a qualsevol persona, ja no només aquelles que hagin estudiat economia o administració d'empreses, saber elaborar un pla d'empresa. Avui en dia, qualsevol persona ha d'estar capacitada, amb l'assessorament adequat, per desenvolupar una idea i portar-la a terme amb la creació d'una nova empresa. I dins de l'àmbit de la comunicació, també han de sorgir noves idees que revolucionin el mercat i les empreses de comunicació. Aquest treball presenta el pla d'empresa d'una agència de comunicació que assessora i gestiona la comunicació d'empreses dins de l'àmbit de la salut i la medicina. Es pretén que, amb l'elaboració d'aquest pla d'empresa, es pugui veure la viabilitat del projecte abans de la posada en marxa de l'empresa, per veure si pot ser rendible o no en el curt termini.
Resum: Cada vez es más importante para cualquier persona, ya no solo aquellas que hayan estudiado economía o administración de empresas, saber elaborar un plan de empresa. Hoy en día, cualquier persona tiene que estar capacitada, con el asesoramiento adecuado, para desarrollar una idea y llevarla a cabo con la creación de una nueva empresa. Y dentro del ámbito de la comunicación, también tienen que surgir nuevas ideas que revolucionen el mercado y las empresas de comunicación. Este trabajo presenta el plan de empresa de una agencia de comunicación que asesora y gestiona la comunicación de empresas del ámbito de la salud y la medicina. Se pretende que, con la elaboración de este plan de empresa, se pueda ver la viabilidad del proyecto antes de la puesta en marcha de la empresa, para ver si puede ser rentable o no en el corto plazo.
Resum: It is increasingly important to anyone, not only for those who have studied economics or management, to know how to elaborate a business plan. Nowadays, anyone has to be able, with the appropriate advice, to develop an idea and carry it out with the creation of a new business. And in the communication field, new ideas have to emerge that change the market and the communication firms. This thesis presents a business plan for a communication agency that advice and manage the communication of health and medicine companies. The intention is to see, with this business plan, the viability of the project before the launch of the business, to see if it can be profitable or not in the short run.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Comunicació en organitzacions ; Empreses ; Comunicació ; Imatge corporativa ; Salut



69 p, 3.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2017-09-19, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir