Web of Science: 0 cites, Google Scholar: cites
La investigación científica en España : Informe IUNE 2018: actividad investigadora de las universidades españolas
Tena Parera, Daniel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)

Títol variant: La investigació científica a Espanya
Títol variant: Scientific research in Spain
Data: 2018
Resum: Se da noticia de la publicación del informe que analiza la investigación científica en España desde distintas dimensiones relacionadas con el profesorado, el reconocimiento, la actividad científica, la innovación, la competitividad y la capacidad formativa y, a partir de una amplia batería de indicadores, se realiza el seguimiento de la I+D+i universitaria española desde 2007 hasta 2016.
Resum: Es dóna notícia de la publicació de l'informe que analitza la investigació científica a Espanya des de diferents dimensions relacionades amb el professorat, el reconeixement, l'activitat científica, la innovació, la competitivitat i la capacitat formativa i, a partir d'una àmplia bateria d'indicadors, es realitza el seguiment de la R + d + I universitària espanyola des de 2007 fins al 2016.
Resum: News is given of the publication of the report that analyzes scientific research in Spain from different dimensions related to teaching, recognition, scientific activity, innovation, competitiveness and training capacity and, based on a wide range of indicators, Spanish University R + D + i is monitored from 2007 to 2016.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Investigación ; Universidad ; España ; Recerca ; Universitat ; Espanya ; IUNE ; Investigation ; College ; Spain
Publicat a: Grafica, Vol. 6 Núm. 12 (2018) , p. 107-108 (Reseñas) , ISSN 2014-9298

Adreça original: https://revistes.uab.cat/grafica/article/view/v6-n12-tena2
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Grafica/article/view/339057
DOI: 10.5565/rev/grafica.136


2 p, 353.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > grafica
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2018-07-11, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir