Música y publicidad : influencia de la música en la publicidad audiovisual
Escribano Gregorio, Alba
Fajula, Anna, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Música i publicitat : influència de la música a la publicitat audiovisual
Data: 2018
Descripció: 79 pag.
Resum: El present treball tracta de la investigació sobre la música a la publicitat audiovisual. L'estudi pretén conèixer la realitat, la presència i les funcions tant del so com de la música a la publicitat. El treball fa incís en els efectes emocionals que la música de la publicitat té en el públic i com poden canviar les emocions transmeses en funció de la banda sonora de l'anunci. Es per això que es realitza una modificació de música de tres espots publicitaris amb l'objectiu de comprovar quina es la influència i la importància de la música dins la publicitat audiovisual.
Resum: El presente trabajo trata de la investigación sobre la música en la publicidad audiovisual. El estudio pretende conocer la realidad, la presencia y las funciones tanto del sonido como de la música en publicidad. El trabajo hace hincapié en los efectos emocionales que la música tiene en el público y cómo pueden cambiar las emociones transmitidas en función de la banda sonora del anuncio. Es por eso que se realiza una modificación de música de tres spots publicitarios con el objetivo de comprobar cuál es la influencia y la importancia de la música en la publicidad audiovisual.
Resum: This project does a research about music in audio-visual advertising. The study aims to know the reality, the presence and the functions of both sound and music in advertising. This research project focus in the emotional effects that music has in the audience and how the emotions transmitted can change depending on the soundtrack of the ad. That is why an alteration of the music of three commercials is done, with the objective to know which is the influence and the importance of music in audio-visual advertising.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Música en la publicitat ; Música publicitària ; Publicitat ; Efectes sonors ; Veu ; Aspectes psicològics



79 p, 2.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-09-18, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir