La promoció de les startups de Barcelona en el sector traveltechi el leisure
Cajo Garcia, Sara
Astals Serés, Anna, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 120 pag.
Resum: El projecte que es presenta és una recerca per observar les tendències en els canals emprats en la promoció de les startups del sector de viatges i oci a Barcelona, especialment en l'etapa inicial i analitzar la seva eficiència. S'inclou una cerca inicial per comprendre en què pot beneficiar l'ús d'aquestes tècniques, es plantegen els objectius i s'estableix una metodologia mixta: quantitativa i qualitativa, per aprofundir en les tendències, tindre una visió global i analitzar la seva eficiència a través de l'avaluació realitzada per les pròpies startups i la repercussió d'aquestes tècniques en els seus resultats.
Resum: El proyecto que se presenta es una investigación para observar las tendencias en canales empleados en la promoción de las startups del sector de viajes y ocio en Barcelona, especialmente en la etapa inicial y analizar su eficiencia. Se incluye una búsqueda inicial para comprender en qué puede beneficiar el uso de estas técnicas, se plantean los objetivos y se establece una metodología mixta: cuantitativa y cualitativa, para profundizar en las tendencias, tener una visión global y analizar su eficiencia a través de la evaluación realizada por las propias startups y la repercusión de estas técnicas en sus resultados.
Resum: The presented project is an analysis of the techniques and channels employed in the promotion of travel and leisure startups in Barcelona, especially in the initial stage and analyze their efficiency. An initial research is included to understand how the use of these techniques can benefit them. The ojectives are set and a mixed methodology is established: quantitative and qualitative. This allows to deepen trends, to have a global vision and to analyze their efficiency thanks to the evaluation carried out by the startups themselves and the repercussion of these techniques on their results.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Imatge corporativa ; Comunicació en organitzacions ; Empreses ; Comunicació ; Productes de marca ; Màrqueting ; Turisme cultural



120 p, 4.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-10-04, darrera modificació el 2022-07-02



   Favorit i Compartir