Plan empresarial de Food & Dessert : revista de gastronomía y repostería
Calvo Bizarro, Judith
Sabater Casals, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 126 pag.
Resum: Aquest Treball de Fi de Grau desenvolupa un pla empresarial d'una nova revista. Food&Dessert és una revista de periodicitat mensual especialitzada en gastronomia i rebosteria. La publicació consta de les seccions d'actualitat, gastronomia, rebosteria, receptes i on menjar. Per al desenvolupament del pla empresarial s'ha realitzat un estudi de mercat, un pla de marketing, un pla de producció i un pla financer.
Resum: Este Trabajo de Fin de Grado desarrolla un plan empresarial de una nueva revista. Food&Dessert es una revista de periodicidad mensual especializada en gastronomía y repostería. La publicación consta de las secciones de actualidad, gastronomía, repostería, recetas y dónde comer. Para el desarrollo del plan empresarial se ha realizado un estudio de mercado, un plan de marketing, un plan de producción y un plan financiero.
Resum: This Final Project puts into practice a business plan of a new magazine. Food&Dessert is a monthly publication magazine specialized in gastronomy and pastries. The publications consists in the sections of news, gastronomy, pastries, recipes and where to eat. In order to develop this business plan, it has been made a market reserach, a marketing plan, a production plan and a financial plan.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Màrqueting ; Comunicació en organitzacions ; Imatge corporativa ; Gastronomia ; Revistes



126 p, 2.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-10-05, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir