Aplicació autònoma de Picking per veu utilitzant tecnologia MCL-Voice
Vergara Rivero, Adrián
Gil Resina, Debora, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Aplicación autónoma de Picking per voz utilizando tecnologia MCL-Voice
Additional title: Autonomous voice picking application using MCL-Voice technology
Date: 2018-06-30
Abstract: El picking és una activitat de preparació de comandes que consisteix en la recollida i combinació de paquets per confirmar la comanda d'un client. Aquest procés es duu a terme en els magatzems de les empreses que es dediquen a oferir serveis logístics dins la cadena de subministrament. L'objectiu d'aquest treball és dissenyar i desenvolupar una aplicació que permeti simular una activitat de picking, utilitzant un software anomenat MCL-Designer V4 i el seu mòdul MCL-Voice que permet el reconeixement de veu. Aquest projecte ha col·laborat amb la Software Factory del grup ZETES MULTICOM, dedicat a la investigació tecnològica en un marc de desenvolupament dels diferents processos de la cadena de subministrament.
Abstract: El picking es una actividad de preparación de pedidos que consiste en la recogida y combinación de paquetes para confirmar el pedido de un cliente. Este proceso se lleva a cabo en los almacenes de las empresas que se dedican a ofrecer servicios logísticos dentro de la cadena de suministro. El objetivo de este trabajo es diseñar y desarrollar una aplicación que permita simular una actividad de picking, utilizando un software llamado MCL-Designer V4 y su módulo MCL-Voice que permite el reconocimiento de voz. Este proyecto ha colaborado con la Software Factory del grupo ZETES MULTICOM, dedicado a la investigación tecnológica en un marco de desarrollo de los diferentes procesos de la cadena de suministro.
Abstract: Picking is an order preparation activity that consists in pick up and combine parcels to confirm a client order. This process is carried out in company's warehouses that are dedicated to providing logistics services of the supply chain. The objective of this work is designing and developing an application that tries to simulate a picking activity, using a software named MCL-Designer V4 and its module MCL-Voice that recognizes voices inputs . This project have colaborated with ZETES MULTICOM's Software Factory, dedicated to technological research of development in the different processes of the supply chain.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject area: Menció Enginyeria del Software
Subject: Aplicació ; Disseny ; Desenvolupament ; Picking ; MCL-Designer V4 ; MCL-Voice ; Autònoma ; Aplicación ; Diseño ; Desarrollo ; Autónoma ; Application ; Design ; Development ; Standalone12 p, 1.4 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering

 Record created 2018-10-24, last modified 2019-10-03   Favorit i Compartir