Títol variant: |
Beef carcass and meat quality (1994) |
Títol variant: |
Qualitat de la canal i de la carn de boví (1994) |
Data: |
2021 |
Descripció: |
14 p. |
Resum: |
Se presentan los resúmenes de los cursos de Formación continua, dirigidos a payeses y ganaderos de vacuno, sobre Calidad y comercialización de la carne de bovino, realizados en Sort (Pallars Sobirà, 1992) y Bolvir (Cerdanya, 1994). |
Resum: |
Es presenten els resums dels cursos de Formació contínua, dirigits a pagesos i ramaders de boví, sobre Qualitat i comercialització de la carn de boví, realizats a Sort (Pallars Sobirà, 1992) i Bolvir (Cerdanya, 1994). |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: |
Català |
Col·lecció: |
Memoria cárnica digital |
Document: |
Informe |
Matèria: |
Canal ;
Carne ;
Bovino ;
Carcass ;
Meat ;
Beef ;
Carn ;
Boví |