Results overview: Found 15 records in 0.03 seconds.
Articles, 2 records found
Research literature, 13 records found
Personal and institutional archives, 2 records found
Articles 2 records found  
1.
10 p, 165.4 KB Carbohydrate metabolism in exercising horses / José Cunilleras, Eduard (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals) ; Hinchcliff, Kenneth W (The Ohio State University. Department of Veterinary Clinical Sciences)
Carbohydrate and fat are the predominant sources of energy during exercise in mammals. Carbohydrates, such as muscle glycogen and plasma glucose, and fats from adipose tissue and intramuscular triglycerides are oxidized during exercise in amounts and proportions that vary depending on the exercise intensity, level of fitness and nutritional status. [...]
2003 - 10.1079/ECP20031
Equine and Comparative Exercise Physiology, Vol. 1 (2003) , p. 23-32  
2.
6 p, 272.0 KB Estudio llevado a cabo sobre representaciones de la respiración celular en los alumnos de Bachillerato y COU / García Zaforas, A. M. (C.E.P. de Castilleja de la Cuesta (Sevilla))
This paper reports on an experiment involving students of the Natural Sciences and Biology subjects in first and third year BUP and COU. The experiment involved investigating the students' alternative ideas of cellular breathing and determining whether they evolve throughout the students' secondary education (BUP and COU).
1991 - 10.5565/rev/ensciencias.4703
Enseñanza de las ciencias, V. 9 n. 2 (1991) p. 129-134  

Research literature 13 records found  1 - 10next  jump to record:
1.
1.8 MB Dietary supplementation with sodium butyrate protected by medium-chain fatty acid salts to promote gut health in broiler chickens and piglets / Sadurní Pérez, Meritxell ; Castillejos Velázquez, Lorena, dir. ; Barroeta, Ana Cristina, dir.
La suplementació dietètica amb àcid butíric i àcids grassos de cadena mitjana (AGCM) és una estratègia nutricional prometedora per a promoure la salut intestinal en pollastres de carn i garrins. [...]
La suplementación dietética con ácido butírico y ácidos grasos de cadena media (AGCM) es una estrategia nutricional prometedora para promover la salud intestinal de los pollos de carne y los lechones. [...]
The dietary supplementation with butyric acid and medium-chain fatty acids (MCFA) is a promising nutritional strategy to promote gut health in broiler chickens and piglets. Protected sodium butyrate highlights, since it can obtain a slow release of butyric acid in the intestine and promote intestinal health. [...]
Universitat Autònoma de Barcelona. Programa de Doctorat en Producció Animal.

2023  
2.
1 p, 397.8 KB Study of the influence of different factors affecting on the nitrogen and phosphorus balance in a sow farm (s1) / Galindo Bach, Altaïr Jin ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Veterinària [955]  
3.
137 p, 8.0 MB Feed-associated factors to xylanase response in corn-based poultry diets / Melo Durán, Diego ; Pérez Hernández, José Francisco, dir. ; Sola Oriol, David, dir.
La producció avícola enfronta diversos desafiaments relacionats amb l'ús dels recursos naturals, sent l'eficiència alimentària el factor que pot ser influenciat mitjançant l'ús de diferents estratègies nutricionals. [...]
La producción avícola enfrenta varios desafíos relacionados con el uso de los recursos naturales, siendo la eficiencia alimenticia el factor que puede ser influenciado mediante el uso de diferentes estrategias nutricionales. [...]
Poultry production faces several challenges related to the use of natural resources, with feed efficiency being the factor that can be influenced through the use of different nutritional strategies. Proper use of exogenous enzymes, such as xylanase, could improve growth performance, feed conversion, gut health, and improve environmental problems as fewer undigested nutrients are excreted. [...]

2021  
4.
1 p, 18.4 MB Use of vegetarian and vegan diets in cats and dogs / Mendes Marín, Sara ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Veterinària [955]  
5.
1 p, 1.7 MB Comparative analysis of the composition of the diet in sympatry and allopatry of the aoudad (Ammotragus lervia) and the Iberian ibex (Capra pyrenaica) in the southeast of the Iberian Peninsula / Prats i Amorós, Mireia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Veterinària [955]  
6.
1 p, 277.8 KB Antimicrobial resistant escherichia coli transmission through raw cow's milk consumption / Hernández Fernández, Marc ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
1 p, 7.3 MB Mercury in fish and its impact on human health: Service Learning (SL) Project / Milko, Alesia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
7 p, 292.5 KB Suplementación" de calcio y fósforo en la nutrición de perros y gatos. No, como "complemento" del alimento ! / Camps i Rabadà, Jaume 1930-
Como el Suplementar el omnipresente calcio, y su compañero el Fósforo, en los alimentos para perros y para gatos, ya completo, o bien: El Complementar, aunque sea a ojo, un alimento para "hacerlo" más o menos, completo. [...]
2017  
9.
1 p, 1.3 MB Alternative protein sources for laying hens / Colom Balanyà, Octavi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Grau en Veterinària [955]  
10.
35 p, 2.0 MB Detecció d'antibiòtics en el vacú lleter / Remolar Franch, Pere ; Pastor Ripoll, Aida ; Toneu Domènech, Laia
2013  

Research literature : 13 records found   1 - 10next  jump to record:
Personal and institutional archives 2 records found  
1.
7 p, 292.5 KB Suplementación" de calcio y fósforo en la nutrición de perros y gatos. No, como "complemento" del alimento ! / Camps i Rabadà, Jaume 1930-
Como el Suplementar el omnipresente calcio, y su compañero el Fósforo, en los alimentos para perros y para gatos, ya completo, o bien: El Complementar, aunque sea a ojo, un alimento para "hacerlo" más o menos, completo. [...]
2017  
2.
154 p, 3.3 MB Interaction between dietary polyunsaturated fatty acids and vitamin e in body lipid composition and (alfa)-tocopherol content of broiler chickens / Villaverde Haro, Cecilia ; Baucells Sánchez, María Dolores, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El objetivo principal de esta memoria de tesis es evaluar la interacción entre ácidos grasos poliinsaturados y vitamina E dietéticos sobre la deposición corporal de ácidos grasos y -tocoferol en pollos broiler. [...]
The main objective of this PhD dissertation is to evaluate the interaction between dietary poliunsaturated fatty acids and vitamin E on body deposition of fatty acids and -tocopherol in broiler chickens. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2006  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.