La importancia de la lengua china en Barcelona en los siglos XX y XXI
Zheng Lin, Ying
Zhou, Minkang, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Additional title: Importància de la llengua xinesa a Barcelona als segles XX i XXI
Additional title: Importance of the Chinese language in Barcelona in centuries XX and XXI
Date: 2016
Abstract: En el presente trabajo estudiaremos la presencia de la lengua china en Barcelona durante los últimos siglos. El objetivo final es conocer el estado del idioma chino que hoy en día tiene una gran importancia en la sociedad barcelonesa. Analizaremos los inicios de la llegada de los inmigrantes chinos a Barcelona; cómo se establecieron, sus primeras ocupaciones, las diferentes etapas por las que pasaron hasta llegar al día de hoy.
Abstract: En el present treball estudiarem la presència de la llengua xinesa a Barcelona durant els últims segles. L'objectiu final és conèixer l'estat de l'idioma xinès que avui dia té una gran importància en la societat barcelonina. Analitzarem els inicis de l'arribada dels immigrants xinesos a Barcelona; com es van establir, les seves primeres ocupacions, les diferents etapes per les que van passar fins arribar al dia d'avui.
Abstract: In this work we study the presence of the Chinese language in Barcelona during the last centuries. The ultimate goal is to know the important status of the Chinese language today in Barcelona society. We analyze the early arrival of Chinese immigrants to Barcelona; how, their first occupations, settled the different stages that passed until today.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Studies: Estudis d'Àsia Oriental [2500244]
Study plan: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject: HSK ; Barcelona ; Idioma ; Chino ; Lengua ; Niveles ; Exámenes ; Profesores ; Cursos ; Xinès ; Llengua ; Nivells ; Exàmens ; Professors ; Chinese ; Language ; Levels ; Exams ; Teachers ; Courses



38 p, 896.5 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Translation and Interpreting

 Record created 2016-07-14, last modified 2022-07-09



   Favorit i Compartir