EventSO : organización de eventos solidarios para entidades sociales sin ánimo de lucro
Carqueijeda Molinillo, Úrsula
Sabater Casals, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: EventSO : organització d'esdeveniments solidaris per entitats socials sense ànim de lucre
Títol variant: EventSO : organization of solidarity events for non-profit social entities
Data: 2017
Descripció: 108 pag.
Resum: EventSO és una empresa organitzadora d'esdeveniments destinats a entitats socials que són membres de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. El seu esperit i filosofia pretén conscienciar i sensibilitzar la població de les problemàtiques reals presents a la societat. Els objectius principals són: realitzar actes que aconsegueixen atraure al major número d'assistents, captar fons, així com arribar a acords de col·laboració i patrocini amb institucions i empreses. Els serveis que s'ofereixen són individuals i personalitzats per cadascuna de les entitats i comprenen totes les fases pròpies d'un esdeveniment.
Resum: EventSO es una empresa organizadora de eventos destinados a entidades sociales que son miembros de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. Su espíritu y filosofía pretende concienciar y sensibilizar a la población de las problemáticas reales presentes en la sociedad. Los objetivos principales son: realizar actos que consigan atraer al mayor número de asistentes, captar fondos, así como llegar a acuerdos de colaboración y patrocinio con instituciones y empresas. Los servicios que se ofrecen son individuales y personalizados para cada una de las entidades y comprenden todas las fases propias de un evento.
Resum: EventSO is an event organising company for social entities who are members of Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. Its spirit and philosophy aims to make the population aware of the real problems present in society. The main goals are to perform acts that attract the most number of participants, raise funds, reach collaboration agreements and sponsorship by institutions and companies. The services offered are individual and customized for each entity and include all the phases of an event.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Organitzacions no governamentals ; Esdeveniments especials ; Planificació ; Comunicació en organitzacions ; Organitzacions no lucratives ; Catalunya



108 p, 5.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2017-08-29, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir