Creació d'una aplicació per l'aprenentatge en la programació
Acedo Casellas, Pau
Valveny Llobet, Ernest, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Creation of an app for programming learning
Additional title: Creación de una aplicación para el aprendizaje en la programación
Date: 2017-06-28
Abstract: El treball proposat tracta de la creació d'una aplicació senzilla per a mòbil, per acostar i facilitar l'aprenentatge de la programació o d'altres aspectes relacionats amb la informàtica (història, diferència en els llenguatges de programació, etc) als estudiants de secundària. Els objectius, entre d'altres, són transmetre als usuaris de l'aplicació, novells en aquest camp, una visió amplia sobre els llenguatges de programació mitjançant una eina tan quotidiana com és el telèfon mòbil. Per això es desenvolupa una aplicació basada en android de preguntes i respostes que interactuï amb els usuaris i els motivi a aprendre més sobre les TIC i tot el món que les envolta, fomentant l'educació a l'hora que juguen i s'ho passen bé.
Abstract: The aim of this project is to create a simple mobile application to approach and facilitate the learning of programming or other aspects related to computer science (history, difference of programming languages, etc. ) to secondary school students. The objectives, among others, are to transmit to users, newcomers in this field, a broad vision of the programming languages through a daily tool like the mobile phone. This is why I developed an Android-based application of questions and answers that interact with them and motivate to learn more about ICT and the whole world that surrounds them, encouraging education at the time they play and they have fun.
Abstract: El trabajo propuesto trata de la creación de una aplicación sencilla para móvil, para acercar y facilitar el aprendizaje de la programación o de otros aspectos relacionados con la informática (historia, diferencia en los lenguajes de programación, etc) a los estudiantes de secundaria. Los objetivos, entre otros, son transmitir a los usuarios de la aplicación, noveles en este campo, una visión amplia sobre los lenguajes de programación mediante una herramienta tan cotidiana como es el teléfono móvil. Para ello se desarrolla una aplicación basada en android de preguntas y respuestas que interactúe con los usuarios y los motive a aprender más acerca de las TIC y todo el mundo que las rodea, fomentando la educación a la vez que juegan y se lo pasan bien.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Menció Computació
Subject: Aplicació mòbil ; Android ; Joc ; Aprenentatge a través del mòbil ; TIC ; Null ; Smarthphone application ; Game ; Learning through smarthphone



12 p, 1.0 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering. TFG

 Record created 2017-10-16, last modified 2023-07-22



   Favorit i Compartir