La comunicació gestionada per voluntaris : pla de comunicació per als Castellers de Barcelona
Planas Martínez, Jordi
Morales Morante, Fernando, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: La comunicación gestionada por voluntarios : plan de comunicación para los Castellers de Barcelona
Títol variant: Communication managed by volunteers : communication plan for Castellers de Barcelona
Data: 2017
Descripció: 46 pag.
Resum: El projecte d'aquest Treball de Fi de Grau és un pla de comunicació per als Castellers de Barcelona. El món casteller és especialment curós amb l'amateurisme de tots els que hi col·laboren, i per tant la comunicació de la colla l'han de gestionar persones voluntàries. Aquest document pretén optimitzar concretament els esforços dels membres dels Castellers de Barcelona. Per fer-ho, el pla proposa reorganitzar els equips de gestió de la comunicació per integrar-la i donar coherència als missatges que s'emeten, defineix els objectius i missatges de la colla, i proposa accions concretes per aconseguir els objectius.
Resum: El proyecto de este Trabajo de Fin de Grado es un plan de comunicación para los Castellers de Barcelona. El mundo de los 'castells' se mueve a partir del amateurismo de aquellos que colaboran con sus entidades, y por lo tanto la comunicación la gestionan personas voluntarias. Este documento pretende optimizar concretamente los esfuerzos de los Castellers de Barcelona. Para hacerlo, el plan propone reorganizar los equipos de gestión de la comunicación para integrarla y dar coherencia a los mensajes que emite la entidad, define sus objetivos y mensajes, y propone acciones concretas para conseguir los objetivos.
Resum: This Final Degree Project is a communication plan for Castellers de Barcelona. People in 'castells' aren't professional, so communication is managed by volunteers. This document tries to optimize the effort of Castellers de Barcelona. In order to do so, the plan proposes to reorganize the communication management teams to integrate them and give coherence to the messages that the entity delivers, defines the objectives and messages of the entity, and proposes specific actions to reach the objectives.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Comunicació en organitzacions ; Empreses ; Comunicació ; Imatge corporativa ; Castellers ; Associacions i clubs ; Cultura popular ; Catalunya



46 p, 2.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2017-10-17, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir