Aula interactiva per l'aprenentatge de la programació
Ortiz Gallardo, David
Valveny Llobet, Ernest, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Aula interactiva para el aprendizaje de la programación
Additional title: Interactive classroom for the learning of programming
Date: 2018-07-01
Abstract: Aula interactiva per l'aprenentatge de la programació consisteix en el desenvolupament d'una aplicació web interactiva que faciliti la docència d'assignatures de programació. Aquest aplicatiu web ha de permetre que el professor d'una assignatura de programació pugui proposar de forma interactiva exercicis, els quals, els alumnes han de poder resoldre directament a través de la interfície web mitjançant un editor de text i un compilador per tal d'executar-ho tot en un mateix entorn. El projecte, també ha de permetre la interacció entre professors i alumnes per poder proporcionar feedback entre ells.
Abstract: Aula interactiva para el aprendizaje de la programación consiste en el desarrollo de una aplicación web interactiva que facilite la docencia de asignaturas de programación. Este aplicativo web tiene que permitir que el profesor de una asignatura de programación pueda proponer de forma interactiva ejercicios, los cuales, los alumnos tienen que poder resolver directamente a través de la interfaz web mediante un editor de texto y un compilador para ejecutarlo todo en un mismo entorno. El proyecto, también tiene que permitir la interacción entre profesores y alumnos para poder proporcionar feedback entre ellos.
Abstract: Interactive classroom for the learning of programming consists in the development of an interactive web application that facilitates the teaching of programming subjects. This web application should allow the teacher of a programming subject to propose interactive exercises, which, students must be able to solve directly through the web interface using a text editor and a compiler to run everything in the same environment. The project, also, must allow the interaction between teachers and students to be able to provide feedback among them.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Menció Enginyeria del Software
Subject: Web ; Aula interactiva ; Professor ; Estudiants ; Programació ; Exercicis ; Feedback ; Moodle ; Plugin ; Profesor ; Estudiantes ; Programación ; Ejercicios ; Interactive classroom ; Teacher ; Students ; Programming ; Exercises



10 p, 602.1 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering. TFG

 Record created 2018-10-24, last modified 2023-07-22



   Favorit i Compartir