Qiosk : desenvolupament d'un dispositiu de captació de l'opinió per a esdeveniments acadèmics
Rescalvo Rius, David
Robles Martínez, Sergi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Desarrollo de un dispositivo de captación de la opinión para eventos académicos
Additional title: Development of an opinion capturing device for academic events
Date: 2024
Abstract: La baixa participació és problemàtica perquè impedeix obtenir una mostra representativa de les opinions dels assistents, la qual cosa dificulta la presa de decisions informades per millorar futurs esdeveniments. El projecte "Qiosk" desenvolupa un dispositiu físic per captar l'opinió en esdeveniments acadèmics mitjançant una pantalla tàctil i una botonera, recollint dades in situ que permetrien millorar la qualitat dels esdeveniments gràcies a una alta participació. Aquest sistema inclou una API REST Node. js i una interfície web Vue. js per a la gestió i anàlisi de les respostes. Basat en una arquitectura client-servidor, el dispositiu envia dades al servidor mitjançant HTTP Requests, i aquestes es guarden en una base de dades MySQL, garantint una gestió segura i eficient de la informació.
Abstract: La baja participación es problemática porque impide obtener una muestra representativa de las opiniones de los asistentes, lo cual dificulta la toma de decisiones informadas para mejorar futuros eventos. El proyecto "Qiosk" desarrolla un dispositivo físico para captar la opinión en eventos académicos mediante una pantalla táctil y una botonera, recogiendo datos in situ que permitirían mejorar la calidad de los eventos gracias a una alta participación. Este sistema incluye una API REST Node. js y una interfaz web Vue. js para la gestión y análisis de las respuestas. Basado en una arquitectura cliente-servidor, el dispositivo envía datos al servidor mediante peticiones HTTP, los cuales se guardan en una base de datos MySQL, asegurando una gestión segura y eficiente de la información.
Abstract: Low participation is problematic because it prevents obtaining a representative sample of attendees' opinions, making it difficult to make informed decisions to improve future events. The "Qiosk" project develops a physical device to capture opinions at academic events using a touch screen and keypad, collecting on-site data that could enhance event quality through increased participation. This system includes a Node. js REST API and a Vue. js web interface for managing and analyzing responses. Based on a client-server architecture, the device sends data to the server via HTTP requests, which are stored in a MySQL database, ensuring secure and efficient information management.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Menció Tecnologies de la Informació
Subject: Retroalimentació ; Enquestes ; Participació ; Quiosc ; API REST ; Middleware ; Base de dades ; Interfície web ; Python ; Node.js ; Vue.js ; MySQL ; JSON ; Retroalimentación ; Encuestas ; Participación ; Quiosco ; Base de datos ; Interfaz web ; Feedback ; Surveys ; Participation ; Kiosk ; REST API ; Database ; Web interface



12 p, 1.5 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering. TFG

 Record created 2024-07-17, last modified 2024-07-24



   Favorit i Compartir