Fashion film : la capacidad expresiva de la moda a través del audiovisual
Fernández Lleríns, Ana
Puig González, Joaquín, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 184 pag.
Resum: Aquest projecte neix de la curiositat personal pel punt de trobada que la indústria de la moda i la del audiovisual (cinema i publicitat) han trobat en el fashion film, cercant al consumidor desitjós d'històries. La primera part d'aquest document és teòrica i intenta exposar els conceptes d'advertaiment i fashion film. També explica la història i el context de la marca de moda femenina Nice Things. La seva col·lecció primavera-estiu 2018 és la protagonista del guió del fashion film que constitueix la segona part on es pretén aplicar el que s'ha exposat en la part teòrica.
Resum: Este proyecto nace de la curiosidad por el punto de encuentro que la industria de la moda y la del audiovisual (cine y publicidad) han encontrado en el fashion film en pos de atraer al consumidor ávido de historias. La primera parte de este documento es teórica e intenta exponer los conceptos advertainment y fashion film. También explica la historia y contexto de la marca de moda femenina Nice Things. Su colección primavera-verano 2018 es la protagonista del guión del fashion film que constituye la segunda parte, en la que se pretende aplicar lo expuesto en la parte teórica.
Resum: This project is born of the curiosity about the meeting point that the fashion industry and the audiovisual one (cinema and advertising) have found in fashion film in pursuit of attracting the avid consumer of stories. The first part of this document is theoretical and tries to expose the concepts advertainment and fashion film. It also explains the history and context of the women's fashion brand Nice Things. Their 2018 spring-summer collection is the lead of the fashion film's script that forms the second part of the paper, where I try to apply what has been told in the theoretical part.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Publicitat ; Cinema ; Moda ; Nice Things ; Guió ; Fashion Film



184 p, 5.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-09-26, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir