Tecnologies per a l'aprenentatge i el coneixement (TAC) [101656]
Bosco Paniagua, María Alejandra
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Technology for Learning and knowledge (TAC)
Títol variant: Tecnologías para el aprendizaje y el conocimiento (TAC)
Data: 2016-17
Resum: Finalitats generals: • Oferir un entorn d'aprenentatge que fomenti la participació i la presa de decisions per part de l'alumnat. • Promoure una utilització dels recursos tecnològics en situacions d'ensenyament i aprenentatge, fundada en decisions educatives. • Permetre que els estudiants es familiaritzin amb la complexitat dels processos de planificació, desenvolupament, utilització i avaluació dels recursos tecnològics als diferents moments de les accions educatives i formatives. • Desenvolupar el criteri professional dels estudiants per facilitar la presa de decisions sobre l'ús, disseny i avaluació de mitjans textuals i audiovisuals digitals en diferents contextos d'ensenyament i aprenentatge. Finalitats específiques: • Reflexionar al voltant dels conceptes de tecnologia educativa i tecnologies de la informació i la comunicació al servei de l'aprenentatge i el coneixement i el seu impacte social i educatiu. • Oferir una visió àmplia de les possibilitats d'utilització de les TIC en el context de l'educació formal, no formal i en el treball. • Analitzar, avaluar i eventualment dissenyar recursos tecnològics per a l'educació. • Desenvolupar projectes que integrin l'ús de les TIC en diferents contextos educatius.
Resum: General purposes: - Provide a learning environment that encourages participation and takes decision-making by students. - Promote the use of technological resources in teaching and learning situations, based on the educational decisions - Allow students to become familiar with the complexity of the processes of planning, development, application and evaluation of technological resources - Develop the professional criteria in order to facilitate decision making on the use , design and evaluation of textual and audiovisual digital media in a variety of contexts of teaching and learning Specific purposes: - Reflect on the concepts of Educational Technology and information and communication technologies in the service of learning, knowledge, and its social and educational impact. - Provide a broad view of the possibilities of use of ICT in the context of formal and non-formal education and in the work. - Analize, evaluate and eventually to design technological resources for the education-develop projects that integrate the use of ICT in different educational contexts. 1.
Resum: Propósitos generales: - Proporcionar un entorno de aprendizaje que fomenta la participación y toma de decisiones por parte de los estudiantes. -Promover el uso de recursos tecnológicos en situaciones de enseñanza y aprendizaje, fundado en las decisiones educativas -Permitir que los estudiantes se familiaricen con la complejidad de los procesos de planificación, desarrollo, uso y evaluación de recursos tecnológicos - Desarrollar el criterio profesional con el fin de facilitar la toma de decisiones sobre el uso, diseño y evaluación de medios textuales y audiovisuales digitales en una gran variedad de contextos dee enseñanza y aprendizaje Propósitos específicos: - Reflexionar sobre los conceptos de tecnología educativa y tecnologías de información y comunicación al servicio del aprendizaje, conocimiento y su impacto social y educativo. - Proporcionar una amplia visión de las posibilidades de uso de las TIC en el contexto de la educación formal, no formal y en el trabajo. - Analizar, evaluar y eventualmente diseñar recursos tecnológicos para la educación. 1 - Desarrollar proyectos que integren el uso de las TIC en contextos educativos diferentes.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Educació Infantil [2500797] ; Educació social [2500260] ; Pedagogia [2500261] ; Educació primària [2500798]
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Educació infantil [847] ; Graduat o Graduada en Educació Social [827] ; Graduat o Graduada en Pedagogia [1211] ; Graduat o Graduada en Educació Primària [896]Català
11 p, 108.6 KB

Anglès
11 p, 108.7 KB

Castellà
11 p, 107.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2018-10-27   Favorit i Compartir