visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Artículos > Artículos publicados > La mort de porc a la Selva (I) |
Fecha: | 2011 |
Resumen: | A Catalunya, la matança del porc és un costum familiar festiu molt antic que se celebra encara a pagès. Antropològicament es pot definir com un ritus sacrificial domèstic propi, que permet el consum anual diferit de proteïna i greix d'origen animal, conservats secs, salats i/o confitats. Aquests productes tradicionals elaborats, crus, cuits i secs, i els plats cuinats de porc, formen part del patrimoni popular alimentari i gastronòmic de la cultura catalana. |
Derechos: | Tots els drets reservats. |
Lengua: | Català |
Colección: | Matança del porc |
Documento: | Article ; recerca ; Versió publicada |
Materia: | Mort porc ; La Selva (Catalunya) ; Pig ; Traditional slaughter ; Matanza cerdo ; Porcs ; Catalunya |
Publicado en: | Quaderns de la Selva, Núm. 23 ( 2011) , p. 259-279, ISSN 1130-1708 |
21 p, 1.7 MB |