visitant ::
identificació
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Cerca
Lliura
Ajuda
Personalitza
Les vostres alertes
Els vostres cistells
Les vostres cerques
Servei de Biblioteques
Sobre el DDD
Català
English
Español
Pàgina inicial
> Resultats de la cerca: Pollastres
qualsevol camp
resum
filiació institucional
assignatura
autor
authorcount
codi assignatura
codi pla d'estudis
codi titulació
primera pàgina
text complet
forma
codi subvenció
issn
número
matèria
orcid
pla d'estudis
professor
publicació
número de registre
col·lecció
paraula clau
títol
titulació
any
Consells de cerca
Cerca avançada
Cerca col·leccions:
*** qualsevol col·lecció pública ***
1611: Revista d'història de la...
452°F : revista de teoria de l...
Adhesius
Adhesius polítics
El Sincrotró ALBA
Antoni Lloret
Anàlisi
Grup de Recerca Antigona
Antiquària (abans 1801)
Anuario iet de trabajo y relac...
Anuaris i memòries
Anuario Lope de Vega
Informatius occitans. Fons Mac...
Articles
Col·laboracions periodístiques
Articles de divulgació
Articles de recerca
Ressenyes
Articles i informes de la UAB
Articles publicats
Articles publicats a la UAB
Asiadémica. Revista universita...
Fons de l'Agència de Salut Púb...
Athenea digital
Atlas d’Anatomia Veterinària
Atles d'Epidermis
Atlas de los músculos del perr...
Àudio
Barcelona Lab for Urban Enviro...
Biblioteca Digital d'Història ...
Biblioteca Digital d'Història ...
Biblioteca Digital de Sobirani...
Biblioteca de Ciència i Tecnol...
Biblioteca de Comunicació i He...
Biblioteca d'Humanitats
Biblioteca de Medicina
Biblioteca Universitària de Sa...
Biblioteca de Ciències Socials
Biblioteca de Veterinària
Bernard Lesfargues
Bernard Lesfargues, audiovisua...
Bernard Lesfargues, correspond...
Bernat Lesfargues, obra de cre...
Bovis
Brumal
Butlletins
Butlletins de la UAB
Canis et felis
Capítols de llibres
Capítols de llibres de la UAB
Biblioteca Econòmica Carandell
Col·lecció Reserva Carandell (...
Manuscrits Carandell (S. XVIII...
Cartells d’eleccions autonòmiq...
Cartells d’eleccions al Parlam...
Cartells d’eleccions generals ...
Cartells d’eleccions municipal...
Cartells d’eleccions al Parlam...
Cartells polítics
Cartells promocionals
Cartells
Combinatorics, Coding and Secu...
Centre d’Estudis Demogràfics (...
Centre d'Estudis sobre dictadu...
Arts i humanitats
Ciències
Ciències de la salut i biocièn...
Ciències socials i jurídiques ...
Enginyeries
Centre d'Estudis Olímpics de ...
Grup de Recerca en Ecologia Qu...
Ciències Ambientals. Projectes...
Ciències de la Comunicació. Tr...
Ciències
CIMITEC-UAB
Catalan journal of linguistics
Clays and Clay Minerals
CLIL. Journal of Innovation an...
CLIL-SI. Semiimmersió en lleng...
Clínica veterinaria de pequeñ...
Centre de Lingüística Teòrica ...
Grup de Recerca en Comunicació...
ConnectinGeo
CORE en Patrimoni Cultural
CORE de Salut Mental
CORE de Ciutats Intel·ligents ...
Col·legi Oficial de Veterinari...
CRAG (Centre de Recerca en Agr...
CREAF (Centre de Recerca Ecolò...
Centre de Recerca per a l’Educ...
Centre de Recerca en Sanitat A...
Cunicultura
Cristina Vicente
Catalan working papers in ling...
dA Derecho Animal
Documents d'anàlisi geogràfica
Datasets
Grup d’Investigació DCEI (Dire...
Dante e L'Arte
Declaracions mediambientals
Departament d'Economia Aplicad...
Departament d'Empresa. Documen...
designis
Didáctica, Innovación y Multim...
Dipòsit Digital de Documents d...
Disturbis
Doblele
Documentació empresarial
DocèncIA
Documents gràfics i multimèdia
Documents institucionals
Documents institucionals de la...
Documents de recerca
Documents dels grups de recerc...
Doletiana
Grup de Recerca Drets dels Tre...
Grup de Recerca en Dret Penal ...
David Rosenthal
Dynamis
Environmental and Climate Econ...
E-ciències jurídiques
Consorci Europeu d'Universitat...
Enseñanza de las ciencias
CRiEDO (Centre de Recerca i Es...
Educar
Eficàcia de la Formació (EFI)
Eines d'Innovació Docent en Ed...
ELCVIA
Estudios de lingüística del es...
EMIGRA Working Papers
Enginyeria Electrònica. PFC
Enginyeria Informàtica. PFC
Enginyeria de Materials. PFC
Enginyeria. Projectes de final...
Enginyeria Química. PFC
Enginyeria Tècnica Industrial....
Enginyeria Tècnica en Informàt...
Enginyeria Tècnica en Informàt...
Enginyeria Tècnica de Telecomu...
Enginyeria de Telecomunicació....
Enginyeria. TFM
Enrahonar
Equinus
Escola Superior d'Arxivística ...
Escola d'Enginyeria. TFG
Estrat crític
Estudis
Estudis de la UAB
Exàmens
Exposicions de les Biblioteque...
The Security of Networks and D...
Facultat de Biociències. TFG
Biociències. TFM
Facultat Ciències de l'Educaci...
Ciències de l'Educació, TFM
Facultat de Ciències. TFG
Ciències. TFM
Facultat de Ciències de la Com...
Facultat de Ciències de la Com...
Ciències de la Comunicació. TF...
Facultat de Dret. TFG
Facultat d’Economia i Empresa....
Facultat de Filosofia i Lletre...
Filosofia i Lletres. TFM
Facultat de Medicina. TFG
Facultat de Ciències Polítique...
Ciències Polítiques i Sociolog...
Facultat de Psicologia. TFG
Psicologia. TFM
Facultat de Traducció i d'Inte...
Traducció i Interpretació. TFM
Facultat de Veterinària. TFG
Veterinària. TFM
Institut Universitari Avedis D...
Fanzins
Faventia
Institut de Recerca contra la ...
Focus on international migrati...
Fons històric de veterinària
Llibres històrics de veterinàr...
Revistes històriques de veteri...
Fons personals i institucional...
Fotografies
Fotografies de la UAB
FRASEOLEX. Revista Internacion...
Ferran Sunyer i Balaguer
Ferran Sunyer i Balaguer, corr...
FUABFormació
Fundació Salut i Envelliment U...
Grup de Recerca en Remugants (...
Gabinet de Comunicació i Educa...
Grup d'Estudis sobre Immigraci...
Grup d'Electroquímica, Fotoquí...
Grup d'estudi de la literacita...
GENOCOV
Geologica acta
Grup de Recerca Geografia Apli...
Globalització, Educació i Polí...
Grup d’Estudis República i Dem...
Group on Interactive Coding of...
Grup de Recerca en Compostatge...
GIES (Grup de Recerca en Estrè...
Grup de nanoenginyeria de mate...
grafica
Grup de Recerca en Antropologi...
Grafo Working Papers
Grup de Recerca en Desistiment...
GREDICS (Grup de Recerca en Di...
Grup de Recerca en Ensenyament...
Gresc@ (Grup de Recerca en Edu...
Grup de Recerca Educació i Tre...
GRISS (Grup de Recerca en Imat...
Grup de Recerca en Publicitat ...
Grup de Recerca Mètodes i Apli...
Grup d’Investigació en Estruct...
Grup de recerca Tradumàtica
Centres i grups de recerca (pr...
GSADI Sociologia Analítica i D...
GSD (Grup de sistemes dinàmics...
Guies de Biblioteques
Eines per a la recerca
Bases de dades
Guies de les Biblioteques
Catàleg
Biblioteca de Ciència i Tecnol...
Com trobar...
Biblioteca de Comunicació i He...
Biblioteca d'Humanitats
Biblioteca de Medicina
Recursos temàtics
Biblioteca Universitària de Sa...
Serveis
Biblioteca de Ciències Socials
Biblioteca de Veterinària
Guies de l'estudiant
Guions de Ràdio Barcelona
Higher education policy
Grup de Recerca Història del c...
Historiae
HMiC
Doctors/es Honoris causa
Premsa aranesa
HPC4EAS (High Performance Comp...
Institut d’Investigació i Inno...
Grup de Recerca en Infància i...
Integrated Assessment: Sociolo...
Institut de Biotecnologia i de...
Institut Català de Nanociència...
Institut Català de Paleontolog...
Institut de Ciències Polítique...
Institut de Ciència i Tecnolog...
Institut de Dret i Tecnologia ...
Integrated Earth System Dynami...
Institut de Física d’Altes Ene...
Institut de Govern i Polítique...
Institut d'Investigació en Cie...
Institut d'Història de la Cièn...
Institut de Recerca Sant Pau
Imbalance-P
Institut de Neurociències (INc...
Institut de la Comunicació de ...
Indialogs
Informes anuals
Informes anuals d'empresa
Informes anuals de la UAB
Informes de projectes
Informes de sostenibilitat
Grup d'Innovació Docent de la ...
Inter Asia papers
Institut de Recerca de l’Espor...
Isogloss
ISOR (Investigacions en Sociol...
José Agustín Goytisolo
José Agustín Goytisolo, àudio
José Agustín Goytisolo, corres...
José Agustín Goytisolo, dedica...
José Agustín Goytisolo, docume...
José Agustín Goytisolo, docume...
José Agustín Goytisolo, fotogr...
José Agustín Goytisolo, obra c...
José Agustín Goytisolo, obra d...
José Agustín Goytisolo, recone...
José Agustín Goytisolo, vídeos
Jordi Arbonès
Jordi Arbonès, activitats prof...
Jordi Arbonès, altra documenta...
Jordi Arbonès, correspondència
Jordi Arbonès, dedicatòries
Jordi Arbonès, documentació pe...
Jordi Arbonès, fotografies
Jordi Arbonès, obra creativa
Jordi Arbonès, obra de creació...
Jordi Arbonès, obra de creació...
Jordi Arbonès, reconeixement i...
Jaume Camps
Jaume Camps, activitat profess...
Jaume Camps, apunts
Jaume Camps, congressos
Jaume Camps, documentació pers...
Jaume Camps, fotografies
Jaume Camps, il·lustracions
Journal of Human Security and ...
José Mallorquí
Fons periodístic Josep Maria F...
Jesús Moncada
Jesús Moncada, dibuixos
Journal of Catalan Intellectua...
Contribucions a jornades i con...
Contribucions a jornades i con...
Materials promocionals
Jornades i congressos de la UA...
Jornades d’Innovació Docent de...
Jaume Roca
Jaume Roca, activitat professi...
Jaume Roca, apunts
Jaume Roca, congressos
Jaume Roca, documentació alien...
Jaume Roca, documentació perso...
Bellaterra journal of teaching...
Karanos. Bulletin of Ancient M...
Laboratori de Periodisme i Com...
Grup de recerca Laboratori Hum...
Laboratori d'Anàlisi Instrumen...
Links & Letters
Language design
Langue(s) & Parole
Laboratori de Prospectiva i Re...
Lluís Capdevila i Vilallonga
Lectora
London International Advertisi...
LIEC (Llenguatge i Ensenyament...
Limnética
Llibres
Llibres de la UAB
Llibres i col·leccions
Llibres i col·leccions de la U...
Grup de Recerca en Comunicació...
Locus amoenus
Manuscrits (S. XI-XIX)
Manuscrits
Mapes
Mapes de la Guerra Civil Espan...
Col·lecció Martí Gelabertó de ...
Materials acadèmics
Material de curs UAB
Materials didàctics
Materials Matemàtics
Memòria càrnia digital (MCD)
Fons Manuel Cubeles i Solé
Maria Dolores Baucells
María Dolores Baucells, articl...
María Dolores Baucells, contri...
María Dolores Baucells, docume...
María Dolores Baucells, materi...
Memòria Digital d'Escorxadors ...
Memòria Digital d’Etnologia Ve...
Memòria Digital de Producció A...
Memòria Digital de la Vida Rur...
Medievalia
Memòria personal
Memòries de titulacions
Methodos
Memòria Forestal Digital (MFD)
Memòria Gastronòmica Digital (...
Grup de Recerca Malalties infe...
Grup de Micologia Veterinària
Minescope
Mirabilia
MIRAS (Mediació i Interpretaci...
Mitologías hoy
Workshop MRAMA
Miquel Tomàs Ondiviela
No drets
Nuevas de Indias. Anuario del ...
Observatori de la Tordera
Material obsolet
Ontology studies
Orsis
Ovis
PACTE (Procés d'Adquisició de ...
Pàgines web
Jordi Bigues - Fons Palomares
Papers
Grup de Recerca en Psicologia ...
Pere Calders
Pere Calders, activitats profe...
Pere Calders, àudio
Pere Calders, correspondència
Pere Calders, documentació per...
Pere Calders, fotografies
Pere Calders, obra creativa
Pere Calders, reconeixement i ...
Pere Calders, vídeos
Pendent
Perifèria
Produccions de la Facultat de ...
Publicitat institucional UAB
Plans de gestió de dades (PGD)
Ponències i comunicacions
Ponències i comunicacions de l...
Porci
Postals
Postals de Catalunya
Postals d'Espanya
Pòsters
Pòsters de la UAB
Research group on Psychosocial...
Pedro Pascual
Pedro Pascual, apunts
Pedro Pascual, correspondència
Premsa política
Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Prepublicacions
Prepublicacions de la UAB
Presentacions
Presentacions de la UAB
Papers : Regió Metropolitana d...
Guies docents
Programes radiofònics
Publiradio
Publicacions matemàtiques
Publicacions periòdiques
Publicacions periòdiques de la...
Publicacions de la Secció de M...
Papers del CEDOC
Quaderns d'italià
Quaderns
Quaderns IEE
Quaderns de psicologia
Questiones Publicitarias
Centre d’Estudis Sociològics s...
Revistes antigues d'art i cult...
Revista clínica electrónica en...
Recursos docents
Recursos docents - Servei de B...
Recerca musicològica
Grup de Fiabilitat de Disposit...
Redes
ReGroc : revista de gramática ...
REICIT, Recerca en Estudis Int...
República i republicanisme
Revistes de fons antic
Revibec
Revisar
Revisió càrregues automàtiques
Revisió Biblioteca de Ciència ...
Revisió Biblioteca de Comunic...
Revisió Biblioteca d'Humanita...
Revisió Biblioteca de Medicin...
Revisió de les revistes UAB
Revisió Biblioteca Università...
Revisió Biblioteca de Cièncie...
Revisió Unitat Tècnica i de P...
Revisió Biblioteca de Veterin...
Revistes
Revista de psicología del depo...
Revistes de la UAB
RIDEG. Revista Interdisciplina...
Ramón Ortiz Fornaguera
Ramón Ortiz Fornaguera. Corres...
Ramón Ortiz Fornaguera. Docume...
Ramón Ortiz Fornaguera. Trebal...
Rafael Tasis
Rafael Tasis, obra creativa
Rúbrica contemporanea
Ruta comunicación
Scriptum digital
Selecciones avícolas
Security of Networks and Distr...
Soberanía alimentaria
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
SORT
Sostenibilitat i Prevenció Amb...
SPIN-PORICS
Studia aurea
Studia aurea monográfica
Synthesis of Bioactive Organic...
Treballs d'arqueologia
Tiempo devorado
Tesis doctorals
Tesis doctorals de la UAB
Treballs de Fi de Grau
Premis UAB. TFG
Revista Tradumàtica
Translat Library
TransMedia Catalonia
Treballs de recerca i projecte...
Treballs de recerca i projecte...
Treballs de construcció de tip...
Grup de recerca en Traducció d...
Universitat Autònoma de Barcel...
UAB Divulga
3 Qüestions. Divulgació Cientí...
Càpsules de recerca NEO
UAB Divulga videos
Fons patrimonial
UAB Innova
Unitat d’Assessorament Psicope...
Grup de Recerca Epidemiologia ...
Unitat de Fonaments de l'Anàli...
Unitat d'Historia Econòmica. D...
Unitat de Patologia Murina i C...
Veterinària. Treballs
Qualitat d'Aliments d'Origen A...
Zoonosi i Una Sola Salut (ONE ...
Vídeos de les Biblioteques de ...
Vídeos
Vídeos de la UAB
Vivat academia
WaterInnEU
Grup de recerca Wildlife Ecolo...
Wormwood review
Working papers
Working papers de la UAB
Xavier Fàbregas
Amèrica
Classificació de canals
Caça
Cistelleria
Cuirs i pells
Etnografia Culinària
Fires de bestiar i aviram
Gossos / Cinofília
Història local
Inspecció veterinària d'escorx...
Xavier Fàbregas i Comadran, ma...
Matança del porc
Memòria Digital del Pollancre ...
Objectes tradicionals
Paisatges
Patrimoni arquitectònic
Pelleteria
Productes de la pesca
Residus en carns
Toro fer
Trichinella
Ordena'ls per:
Mostrar els resultats:
Format de visualizació:
el darrer primer
títol
autor
any
asc.
desc.
- o prioritzar per -
semblança de paraules
10 resultats
25 resultats
50 resultats
100 resultats
250 resultats
500 resultats
llista única
dividit per col·lecció
BibTeX
Citation
CSV
HTML brief
HTML detailed
HTML MARC
HTML photo captions only
HTML portfolio
METS
Untitled
Untitled
Untitled
XML Dublin Core
XML MARC
Resultats globals:
54
registres trobats en 0.02 segons.
Articles
,
14
registres trobats
Contribucions a jornades i congressos
,
10
registres trobats
Documents de recerca
,
26
registres trobats
Documents gràfics i multimèdia
,
4
registres trobats
Fons personals i institucionals
,
29
registres trobats
Articles
14
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
1.
19 p, 1.6 MB
Soybean oil replacement by palm fatty acid distillate in broiler chicken diets : fat digestibility and lipid-class content along the intestinal tract
/
Jimenez-Moya, Beatriz
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Tres, Alba
(Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ;
Soler Sanchis, María Dolores
(Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos)
;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Palm fatty acid distillate (PFAD) is a by-product of palm oil (P) refining. Its use in chicken diets is a way to reduce the cost of feed and the environmental impact. Its low unsaturated:saturated fatty acid ratio (UFA:SFA) and its high free fatty acid (FFA) level could be partially counteracted by its blending with soybean oil (S). [...]
2021 -
10.3390/ani11041035
Animals
,
Vol. 11 Núm. 4 (2021)
, p. 1035
Registre complet
-
2.
10 p, 398.1 KB
Degree of Saturation and Free Fatty Acid Content of Fats Determine Dietary Preferences in Laying Hens
/
Palomar, María
(Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos) ;
Soler Sanchis, María Dolores
(Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos) ;
Roura, Eugeni
(University of Queensland. Centre for Nutrition and Food Sciences) ;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Piquer Querol, Olga
(Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos) ;
Garcés-Narro, Carlos
(Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos)
Behavioural and genetic evidence shows that the taste system is intimately related to the sensing of nutrients with consequences for poultry nutrition practices. A better understanding of how chickens may sense fat could provide the background for selecting feedstuffs used in poultry feeds. [...]
2020 -
10.3390/ani10122437
Animals
,
Vol. 10 Núm. 12 (2020)
, p. 2437
Registre complet
-
3.
22 p, 769.8 KB
Influence of particle size and xylanase in corn-soybean pelleted diets on performance, nutrient utilization, microbiota and short-chain fatty acid production in young broilers
/
Melo Duran, Diego Alexander
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
González-Ortiz, Gemma
(AB Vista. Marlborough) ;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Villagómez Estrada, Sandra
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Bedford, Michael R.
(AB Vista. Marlborough) ;
Graham, Hadden
(AB Vista. Marlborough) ;
Solà Oriol, David
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Pérez Hernández, José Francisco
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The objective of this study was to investigate the effects of particle size and xylanase supplementation in corn-based pellet diets on the performance and digestive traits in young broilers. A total of 512 male Ross 308 broilers were used in a 21-day study. [...]
2020 -
10.3390/ani10101904
Animals
,
Vol. 10 Núm. 10 (2020)
, p. 1904
Registre complet
-
4.
11 p, 1.6 MB
Infectious phage particles packaging antibiotic resistance genes found in meat products and chicken feces
/
Gómez-Gómez, Clara
(Universitat de Barcelona. Departament de Genètica, Microbiologia i Estadística) ;
Blanco-Picazo, Pedro
(Universitat de Barcelona. Departament de Genètica, Microbiologia i Estadística) ;
Brown-Jaque, Maryury
(Universitat de Barcelona. Departament de Genètica, Microbiologia i Estadística) ;
Quirós, Pablo
(Universitat de Barcelona. Departament de Genètica, Microbiologia i Estadística)
;
Rodríguez-Rubio, Lorena
(Universitat de Barcelona. Departament de Genètica, Microbiologia i Estadística) ;
Cerdà-Cuéllar, Marta
(Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ;
Muniesa, Maite
(Universitat de Barcelona. Departament de Genètica, Microbiologia i Estadística)
Bacteriophages can package part of their host's genetic material, including antibiotic resistance genes (ARGs), contributing to a rapid dissemination of resistances among bacteria. Phage particles containing ARGs were evaluated in meat, pork, beef and chicken minced meat, and ham and mortadella, purchased in local retailer. [...]
2019 -
10.1038/s41598-019-49898-0
Scientific reports
,
Vol. 9 Núm. 1 (january 2019)
, p. 13281
Registre complet
-
5.
13 p, 645.5 KB
Evolution of lipid classes and fatty acid digestibility along the gastrointestinal tract of broiler chickens fed different fat sources at different ages
/
Rodriguez-Sanchez, Raquel
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Tres, A.
(Universitat de Barcelona. Departament de Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guardiola Ibarz, Francesc
(Universitat de Barcelona. Departament de Ciències de l'Alimentació i Gastronomia)
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The aim of the present study is to evaluate the effect of the dietary fat saturation degree and age on the lipid class (TAG, DAG, MAG, and FFA) composition and fatty acid digestibility along the gastrointestinal tract (GIT) and excreta in broiler chickens. [...]
2019 -
10.3382/ps/pey458
Poultry Science
,
Vol. 98 Núm. 3 (january 2019)
, p. 1341-1353
Registre complet
-
6.
13 p, 1.5 MB
Effects of dietary free fatty-acid content and saturation degree on lipid-class composition and fatty-acid digestibility along the gastrointestinal tract in broiler starter chickens
/
Rodriguez-Sanchez, Raquel
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Tres, A.
(Universitat de Barcelona. Departament de Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Garcés-Narro, Carlos
(Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal)
;
Guardiola Ibarz, Francesc
(Universitat de Barcelona. Departament de Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ;
Gasa, Josep
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The aim of the present study is to assess the effect of the dietary free fatty acid (FFA) content and dietary fat saturation degree on the fatty-acid (FA) digestibility and lipid-class content along the gastrointestinal tract and excreta in broiler chickens. [...]
2019 -
10.3382/ps/pez253
Poultry Science
,
Vol. 98 Núm. 10 (january 2019)
, p. 4929-4941
Registre complet
-
7.
9 p, 63.3 KB
Fatty acid, protein and energy gain of broilers fed different dietary vegetable oils
/
Kavouridou, Katerina
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Villaverde Haro, Cecilia
;
García Manzanilla, Edgar
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The objective of this study was to assess energy, nitrogen, fat and fatty acid deposition in broilers fed diets containing different vegetable oil sources. Forty female broiler chickens were fed five diets, with different fats [coconut, palm, olive, soybean (SO) and linseed oil (LO)] at 10% from 30 to 50 days of age. [...]
2008 -
10.5424/sjar/2008062-312
Spanish journal of agricultural research
,
Vol. 6, Núm. 2 (2008)
, p. 210-218
Registre complet
-
8.
21 p, 1.2 MB
Increase of geometrical and positional fatty acid isomers in dark meat from broilers fed heated oils
/
Bou, R.
;
Codony, Rafael
;
Tres, A.
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Guardiola Ibarz, Francesc
Oxidation of polyunsaturated fatty acids leads to primary and secondary oxidation products. Compounds and amounts of these products vary, depending on the oxidative conditions. As these oxidation products have different absorption and biological effects, we performed two different heating treatments on sunflower oil. [...]
2005 -
10.1093/ps/84.12.1942
Poultry Science
,
juliol
2005
Registre complet
-
9.
8 p, 330.9 KB
Influence of the Dietary Polyunsaturation Level on Chicken Meat Quality: Lipid Oxidation
/
Cortinas Hernández, Lucía
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Villaverde Haro, Cecilia
;
Galobart i Cots, Jaume
;
Guardiola Ibarz, Francesc
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study was carried out to evaluate the influence of increasing amounts of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA) and α-tocopheryl acetate (α-TA) supplementation on lipid oxidation of raw and cooked thigh meat stored under refrigeration. [...]
2005 -
10.1093/ps/84.1.48
Poultry Science
,
Vol. 84 Núm. 1 (2005)
, p. 48-55
Registre complet
-
10.
5 p, 581.1 KB
Effect of the nutritive value of dietary fats in relation to their chemical composition on fatty acid profiles of abdominal and skin fat in finishing chickens
/
Blanch, A.
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Puchal i Mas, Francesc
1933-
2000
Archiv für Geflügelkunde
,
Vol. 64 Núm. 1 (2000)
Registre complet
-
Articles :
14
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
Contribucions a jornades i congressos
10
registres trobats
1.
1 p, 2.0 MB
PUFA Losses after cooking of chicken meat
/
López Ferrer, Sigfrid
(Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat de Nutrició i Alimentació Animal) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Grashorn, M. A. P.
(Universität Hohenheim (Stuttgart, Alemanya))
To study the changes of the fatty acid (FA) profile of Long-Chain omega-3 (LCn3) enriched meat after coo¬ king under consumer conditions.
2002
,
2002
Registre complet
-
2.
1 p, 112.3 KB
Oxidative status of dietary fat influences lipid stability of erythrocytes in chickens
/
Schiavone, A.
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2008
,
2008
Registre complet
-
3.
1 p, 3.9 MB
Effects of oxidated fat and vitamin E inclusion on resistance to haemolysis, intestinal microbiota, faecal coccidia counts and epithelium structure of broiler chicken
/
Choque López, José Alfredo
;
García Manzanilla, Edgar
;
Gómez de Segura Ugalde, Arantza
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Unsaturation level decrease oxidative stability of dietary lipids, generating oxidation products which may be harmful for animals and its intestinal microbial population. The aim of the present trial was to study the resistance to haemolysis, ileal microbiota, faecal coccidian concentration and epithelial structure in relation to different oxidation level and stabilization of the added fat.
2001
,
2001
Registre complet
-
4.
1 p, 157.4 KB
Oxidative status of dietary fat influences lipid stability of erythrocytes in chickens
/
Schiavone, A.
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2003
,
2003
Registre complet
-
5.
1 p, 2.0 MB
PUFA Losses after Cooking of Chicken Meat
/
López Ferrer, Sigfrid
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Barroeta, Ana Cristina
;
Grashorn, M. A.
2001
-
,
:
2001
Registre complet
-
6.
1 p, 3.3 MB
Effect of dietary fish oil, and a-tocopheryl acetate and Zn supplementation on composition and acceptability of chicken meat
/
Bou, R.
;
Guardiola Ibarz, Francesc
;
Tres, A.
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Codony, Rafael
2002
Euro Feed Lipid Congress
. Strasbourg, France,
2n
: 2002
Registre complet
-
7.
7 p, 409.2 KB
Efecto del procesado físico de diferentes materias primas sobre el rendimiento productivo y composición de la grasa abdominal del broiler
/
Serrano, X.
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Puchal i Mas, Francesc,
1933- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals)
El objetivo de este trabajo fue determinar el efecto de la incorporación en el pienso de diversas materias primas sometidas a procesado físico sobre los rendimientos productivos del broiler. Paralelamente se determinó el efecto de las diferentes dietas experimentales sobre la calidad de la grasa abdominal del pollo como parámetro indicativo de la calidad lipídica de la canal del pollo.
1997
Reunión Anual de la FEZ
. Madrid,
43ena
: 1992
Registre complet
-
8.
1 p, 2.1 MB
Chemical composition and fatty acid profile in whole body of chickens in response to increased levels of dietary polyunsaturated fat
/
Villaverde Haro, Cecilia
;
Cortinas Hernández, Lucía
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
It has been observed recently that diets containing polyunsaturated oils (PUFA), like sunflower, linseed or soybean oils, cause lower body fat deposition in broilers compared to diets rich in saturated fatty acids (SFA) at the same fat inclusion level in the diet. [...]
2004
European Society of Veterinary and Comparative Nutrition Congress
. Budapest, Hungary,
8è
: 2004
2 documents
Registre complet
-
9.
1 p, 2.3 MB
Dynamics of microbial cecal lumen ecosystem of broiler chickens with age measured by Terminal Restriction Fragment Length Polymorphism (t-RFLP)
/
Gómez de Segura Ugalde, Arantza
;
Takahashi, S. E.
;
Choque López, José Alfredo
;
Martín Orúe, Susana M.
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Nowadays, it is known that intestinal microflora of broiler chickens plays an important role for growth performance and health. However, there is still a limited knowledge about the process of colonization of the chick gut.
2008
INRA-RRI Symposium Gut Microbiome
. Clermond-Ferrand,
6è
: 2008
Registre complet
-
10.
1 p, 3.1 MB
Effects of feeding recycled fatty materials on broiler chickens performance and carcass yield
/
Choque López, José Alfredo
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Mateus Medina, Eder Fredy
;
Gómez de Segura Ugalde, Arantza
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The fatty materials generally used in the feed industry have very different origins and a variable composition. Some of them are waste or by-products from the food chain that generally contain noticeable amounts of detrimental substances.
2007
XVIII European Symposium on the Quality of Poultry Meat
. Praga,
:
2007
Registre complet
-
Documents de recerca
26
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
1.
1 p, 440.8 KB
Exploring the potential of black soldier fly larvae oil as a sustainable ingredient in broiler feed
/
Kamp, Moritz
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
2023
Grau en Veterinària
[
955
]
Registre complet
-
2.
1 p, 1.3 MB
History of the catalana del Prat
/
Toran Sigalés, Jordi
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
2023
Grau en Veterinària
[
955
]
Registre complet
-
3.
1 p, 175.4 KB
Effect of medium-chain fatty acids on gut health of broiler chickens
/
Márquez Danesi, Juliet
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
2023
Grau en Veterinària
[
955
]
Registre complet
-
4.
144 p, 27.4 MB
Use of microencapsulated feed additives composed of organic acids and essential oils in broiler chicken diets : effects on growth performance and gut health
/
Abdelli, Nedra
;
Pérez Hernández, José Francisco,
dir. ;
Solà Oriol, David,
dir.
El creixent interès mundial per donar suport a un sistema agrícola sostenible requereix millorar les pràctiques agrícoles que siguin rendibles, respectuoses amb el medi ambient, bones per a les comunitats i lliures d'antibiòtics. [...]
El creciente interés mundial por apoyar un sistema agrícola sostenible requiere mejorar las prácticas agrícolas para que sean rentables, respetuosas con el medio ambiente, y a su vez utilicen un nivel muy reducido de antimicrobianos. [...]
The increasing worldwide interest towards supporting a sustainable agricultural system requires upgrading farming practices that are profitable, environmentally friendly, good for communities, and antibiotic-free. [...]
2022
Registre complet
-
5.
169 p, 19.8 MB
Use of soybean acid oil and palm fatty acid distillate in broiler chicken diets
/
Jiménez Moya, Beatriz
;
Sala Pallarés, Roser,
dir. ;
Barroeta, Ana Cristina,
dir.
La incorporació de matèries grasses als pinsos de pollastres de carn té com a objectiu principal augmentar la seva concentració energètica. L'oli àcid de soia (SA) i els destil·lats d'àcids grassos de palma (PFAD) són subproductes derivats de la refinació de l'oli de soia (S) i de l'oli de palma (P), respectivament. [...]
La incorporación de materias grasas en los piensos para pollos de carne tiene como principal objetivo incrementar su concentración energética. El aceite ácido de soja (SA) y los destilados de ácidos grasos de palma (PFAD) son subproductos derivados de la refinación del aceite de soja (S) y del aceite de palma (P), respectivamente. [...]
The supplementation of fats and oils in broiler chicken feeds is a common practice to increase the energy content of diets and provide essential fatty acids. Soybean acid oil (SA) and palm fatty acid distillate (PFAD) are by-products derived from the soybean oil (S) and palm oil (P) refining industry, respectively. [...]
2021
Registre complet
-
6.
137 p, 8.0 MB
Feed-associated factors to xylanase response in corn-based poultry diets
/
Melo Durán, Diego
;
Pérez Hernández, José Francisco,
dir. ;
Sola Oriol, David,
dir.
La producció avícola enfronta diversos desafiaments relacionats amb l'ús dels recursos naturals, sent l'eficiència alimentària el factor que pot ser influenciat mitjançant l'ús de diferents estratègies nutricionals. [...]
La producción avícola enfrenta varios desafíos relacionados con el uso de los recursos naturales, siendo la eficiencia alimenticia el factor que puede ser influenciado mediante el uso de diferentes estrategias nutricionales. [...]
Poultry production faces several challenges related to the use of natural resources, with feed efficiency being the factor that can be influenced through the use of different nutritional strategies. Proper use of exogenous enzymes, such as xylanase, could improve growth performance, feed conversion, gut health, and improve environmental problems as fewer undigested nutrients are excreted. [...]
2021
Registre complet
-
7.
178 p, 1.5 MB
Use of soybean lecithin in broiler chicken diets
/
Viñado Martínez, Alberto
;
Barroeta, Ana Cristina,
dir. ;
Castillejos, Lorena,
dir. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La adición de grasas es una práctica habitual en la fabricación de piensos para avicultura, ya que son fuente de energía y ácidos grasos esenciales. La disponibilidad de ingredientes con alto contenido energético se puede ver reducida a causa del aumento de población mundial y la utilización de aceites vegetales para la producción de biodiesel. [...]
Fat addition is a common practice in feed manufacturing in order to increase the energetic density of diets and provide essential nutrients to livestock animals. The availability of conventional energetic ingredients for broiler chicken diets may be compromised by a constant growing world-wide population and the current tendency to use vegetable oils for biodiesel production. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.
Registre complet
-
8.
1 p, 480.4 KB
Mechanisms of apoptosis caused by avian influenza virus in central nervous system of chickens
/
Sardà Figueras, Alba
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
2019
Grau en Veterinària
[
955
]
Registre complet
-
9.
191 p, 2.1 MB
Campylobacter spp. en granjas de pollos de engorde : diversidad genética, resistencia antimicrobiana y factores de virulencia
/
Cantero Portillo, Juan Guillermo
;
Cerdà-Cuéllar, Marta,
dir. ;
Ramis Salva, Antonio José,
dir. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals
La campilobacteriosis es la zoonosis de transmisión alimentaria más comúnmente reportada en la Unión Europea (UE) desde 2005. La principal fuente de infección es el consumo o manipulación de carne de pollo contaminada con Campylobacter (principalmente C. [...]
Campylobacteriosis is the most commonly reported food-borne zoonosis in the European Union (EU) since 2005. The main source of infection is the consumption of chicken meat contaminated with Campylobacter (mainly C. [...]
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.
Registre complet
-
10.
1 p, 9.3 MB
Study of the presence of Campylobacter, Escherichia coli and Salmonella in fresh retail chicken
/
Saladrigas Garcia, Mireia
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
2017
Grau en Veterinària
[
955
]
Registre complet
-
Documents de recerca :
26
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
Documents gràfics i multimèdia
4
registres trobats
1.
1754x1159, 469.1 KB
Broilers (Pollos de engorde)
/
Fàbregas i Comadran, Xavier
Los broilers o pollos de engorde para carne son la descendencia machos y hembras de las gallinas reproductoras pesadas. Existen distintas estirpes e híbridos. La mejora genética ha conseguido avances espectaculares en el crecimiento diario (días de vida para sacrificio), el índice de conversión y la conformación de la canal. [...]
Es presenten broilers per a sacrifici.
1993 (
Memoria digital d'etnologia veterinària
)
21 documents
Registre complet
-
2.
1024x768, 412.9 KB
Sacrificio doméstico de pollos de payés para Navidad
/
Fàbregas i Comadran, Xavier
En Catalunya la comida tradicional de Navidad consiste en escudella i carn d'olla (sopa y cocido a la catalana) y en pollo asado al horno en greixonera. Para ello se necesita un buen pollo de 4-5 kg PC. [...]
Es presenten fotos del procediment de sacrifici domèstic, de pollastres de pagès per Nadal de 4-5 kg PC.
2019 (
Memoria digital d'escorxadors
)
12 documents
Registre complet
-
3.
1024x768, 337.7 KB
Sacrificio doméstico de pollos
/
Fàbregas i Comadran, Xavier
El sacrificio doméstico de animales permite el aprovisionamiento familiar para un consumo de carnes directo o diferido. Los pollos son animales fáciles de sacrificar. Aquí se muestra un tipo de sacrificio muy sencillo. [...]
Es presenten fotos del procediment de sacrifici domèstic, de pollastres gratapallers de 4,5 mesos de vida.
2019 (
Memoria digital d'escorxadors
)
31 documents
Registre complet
-
4.
946x624, 133.1 KB
Problemática del sacrificio en la producción familiar de pollos de campo
/
Fàbregas i Comadran, Xavier
La producción familiar de pollos de campo se ve actualmente limitada por una serie de problemas de tipo legal, que deberán solucionarse para dar viabilidad económica a un sector que en otros países como Francia, representa una gran ayuda al mantenimiento de la población rural. [...]
La producció familiar de pollastres de pagès està actualment limitada per una sèrie de problemes de tipus legal, que hauran de solucionar-se per a donar viabilitat econòmica a un sector que en altres països com França, representa un gran ajut al manteniment de la població rural. [...]
Barcelona 1998 (
Memoria digital d'escorxadors
)
41 documents
Registre complet
-
Fons personals i institucionals
29
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
1.
1754x1159, 469.1 KB
Broilers (Pollos de engorde)
/
Fàbregas i Comadran, Xavier
Los broilers o pollos de engorde para carne son la descendencia machos y hembras de las gallinas reproductoras pesadas. Existen distintas estirpes e híbridos. La mejora genética ha conseguido avances espectaculares en el crecimiento diario (días de vida para sacrificio), el índice de conversión y la conformación de la canal. [...]
Es presenten broilers per a sacrifici.
1993 (
Memoria digital d'etnologia veterinària
)
21 documents
Registre complet
-
2.
1024x768, 412.9 KB
Sacrificio doméstico de pollos de payés para Navidad
/
Fàbregas i Comadran, Xavier
En Catalunya la comida tradicional de Navidad consiste en escudella i carn d'olla (sopa y cocido a la catalana) y en pollo asado al horno en greixonera. Para ello se necesita un buen pollo de 4-5 kg PC. [...]
Es presenten fotos del procediment de sacrifici domèstic, de pollastres de pagès per Nadal de 4-5 kg PC.
2019 (
Memoria digital d'escorxadors
)
12 documents
Registre complet
-
3.
1024x768, 337.7 KB
Sacrificio doméstico de pollos
/
Fàbregas i Comadran, Xavier
El sacrificio doméstico de animales permite el aprovisionamiento familiar para un consumo de carnes directo o diferido. Los pollos son animales fáciles de sacrificar. Aquí se muestra un tipo de sacrificio muy sencillo. [...]
Es presenten fotos del procediment de sacrifici domèstic, de pollastres gratapallers de 4,5 mesos de vida.
2019 (
Memoria digital d'escorxadors
)
31 documents
Registre complet
-
4.
1 p, 2.0 MB
PUFA Losses after cooking of chicken meat
/
López Ferrer, Sigfrid
(Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat de Nutrició i Alimentació Animal) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Grashorn, M. A. P.
(Universität Hohenheim (Stuttgart, Alemanya))
To study the changes of the fatty acid (FA) profile of Long-Chain omega-3 (LCn3) enriched meat after coo¬ king under consumer conditions.
2002
,
2002
Registre complet
-
5.
1 p, 112.3 KB
Oxidative status of dietary fat influences lipid stability of erythrocytes in chickens
/
Schiavone, A.
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2008
,
2008
Registre complet
-
6.
1 p, 3.9 MB
Effects of oxidated fat and vitamin E inclusion on resistance to haemolysis, intestinal microbiota, faecal coccidia counts and epithelium structure of broiler chicken
/
Choque López, José Alfredo
;
García Manzanilla, Edgar
;
Gómez de Segura Ugalde, Arantza
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Unsaturation level decrease oxidative stability of dietary lipids, generating oxidation products which may be harmful for animals and its intestinal microbial population. The aim of the present trial was to study the resistance to haemolysis, ileal microbiota, faecal coccidian concentration and epithelial structure in relation to different oxidation level and stabilization of the added fat.
2001
,
2001
Registre complet
-
7.
1 p, 157.4 KB
Oxidative status of dietary fat influences lipid stability of erythrocytes in chickens
/
Schiavone, A.
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2003
,
2003
Registre complet
-
8.
1 p, 2.0 MB
PUFA Losses after Cooking of Chicken Meat
/
López Ferrer, Sigfrid
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Barroeta, Ana Cristina
;
Grashorn, M. A.
2001
-
,
:
2001
Registre complet
-
9.
9 p, 63.3 KB
Fatty acid, protein and energy gain of broilers fed different dietary vegetable oils
/
Kavouridou, Katerina
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Villaverde Haro, Cecilia
;
García Manzanilla, Edgar
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The objective of this study was to assess energy, nitrogen, fat and fatty acid deposition in broilers fed diets containing different vegetable oil sources. Forty female broiler chickens were fed five diets, with different fats [coconut, palm, olive, soybean (SO) and linseed oil (LO)] at 10% from 30 to 50 days of age. [...]
2008 -
10.5424/sjar/2008062-312
Spanish journal of agricultural research
,
Vol. 6, Núm. 2 (2008)
, p. 210-218
Registre complet
-
10.
1 p, 3.3 MB
Effect of dietary fish oil, and a-tocopheryl acetate and Zn supplementation on composition and acceptability of chicken meat
/
Bou, R.
;
Guardiola Ibarz, Francesc
;
Tres, A.
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Codony, Rafael
2002
Euro Feed Lipid Congress
. Strasbourg, France,
2n
: 2002
Registre complet
-
Fons personals i institucionals :
29
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una
alerta personal
via correu electrònic o subscribiu-vos al
canal RSS
.