A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i campus virtual Intranet Intranet i campus virtual Campus Virtual
 LA FACULTAT    FUTURS ESTUDIANTS    ESTUDIS    INFORMACIÓ ACADÈMICA    MOBILITAT I INTERCANVI    RECERCA  
 Inici  Informació acadèmica  Estudiants uab 

Matrícula d'estudiants de la UAB


L'automatrícula
La matrícula és l'acte administratiu anual pel qual es formalitza un contracte entre l'estudiant i la universitat per a la realització d'una activitat acadèmica.
Amb l'objectiu de facilitar-te la tramitació de la matrícula, la Universitat Autònoma de Barcelona t'ofereix el servei d'automatrícula.

A l'adreça www.uab.cat/matricula, pots trobar la informació sobre la matrícula, així com els documents necessaris per a formalitzar-la (full d'horaris, formularis de prematrícula, instruccions del centre, etc.).

On i quan pots fer l'automatrícula?
Pots fer l'automatrícula a través del portal de la UAB, des de:
- Qualsevol ordinador que tingui connexió a Internet.
- Les aules d'informàtica de la teva facultat o escola.

Des de mitjans del mes de juliol també pots consultar a http://sia.uab.cat el teu calendari d'automatrícula.
Et recomanem que facis aquesta gestió perquè, a banda de l'horari de matrícula, pots obtenir informació sobre la situació del teu expedient acadèmic.
En cas que aparegui qualsevol missatge que impossibiliti la matrícula, adreça't a la Gestió Acadèmica del teu centre d'estudis.
L'únic que et cal per a accedir a l'automatrícula és disposar del número d'identificació d'alumne (NIA) i de la paraula de pas. Si no la recordes, la pots consultar en aquesta mateixa adreça web.

Recomanacions per a fer l'automatrícula
Encara que disposis d'un temps suficient per a fer la matrícula, et recomanem que abans d'accedir al sistema:
1. Confeccionis prèviament la teva matrícula en el formulari de prematrícula que trobaràs al portal de la UAB.
2. Preparis diferents combinacions de matrícula per si alguna assignatura o grup és ple i l'has de canviar.
3. Decideixis prèviament si vols seleccionar algun servei extraacadèmic dels que t'ofereix la UAB.

Quin preu té la matrícula?
El preu de la matrícula el determina anualment el Govern de la Generalitat de Catalunya en el Decret de preus públics pel qual es fixen els preus dels serveis acadèmics a les universitats públiques de Catalunya, dins dels límits que estableix la Conferència General de Política Universitària. Així mateix, el Consell Social de la UAB pot fixar altres preus no especificats en el Decret de preus públics.

En el moment de formalitzar la matrícula pots fer un donatiu a la Fundació Autònoma Solidària (FAS) o bé abonar-te al Servei d'Activitat Física (SAF).

L'aportació voluntària a la FAS va adreçada a accions de solidaritat i cooperació per al desenvolupament. Pots consultar més informació sobre els projectes subvencionats al web www.uab.cat/fas.

Podran abonar-se al SAF en el moment de fer la matrícula tots els estudiants (excepte els que ja són socis o els que tenen un contracte amb la Vila Universitària. Per a fer la tramitació definitiva de l'alta de l'abonament és necessari passar pel taulell d'atenció al públic del SAF abans del 31 de desembre.
Cal que portis l'original i una còpia del comprovant de la matrícula acadèmica i donis les dades bancàries del compte en què vulguis que se't domiciliïn mensualment les quotes del teu abonament al SAF. L'import de la inscripció al SAF, un cop pagada, no es retornarà.

Mapa del Web Inici Contactar
© 2012 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats