A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i campus virtual Intranet Intranet i campus virtual Campus Virtual
 LA FACULTAT    FUTURS ESTUDIANTS    ESTUDIS    INFORMACIË ACAD╚MICA    MOBILITAT I INTERCANVI    RECERCA  
 Inici  Informaciˇ acadŔmica  Revisiˇ d'exÓmens 

Revisiˇ d'exÓmens


Revisiˇ ordinÓria
El professorat ha de fer p˙bliques les notes de l'avaluaciˇ final i el termini per solĚlicitar la revisiˇ dels exÓmens. Aquest termini comenšarÓ, com a mÝnim, 24 hores desprÚs d'haver-se fet p˙bliques les notes o el mateix dia, si s'ha anunciat p˙blicament amb anterioritat.

La solĚlicitud de revisiˇ es farÓ directament al professor responsable de l'assignatura i no requereix cap trÓmit administratiu.

Revisiˇ extraordinÓria
Si no estÓs conforme amb la revisiˇ d?exÓmens ordinÓria, disposes de 10 dies a partir de la data que el calendari academicoadministratiu fixi com a l'˙ltima per a la introducciˇ de les qualificacions, per a demanar la revisiˇ d'examen extraordinÓria. El procÚs que haurÓs de seguir Ús el segŘent:

1. La solĚlicitud es realitzat mitjanšant una instÓncia adrešada al deganat o direcciˇ del centre, que haurÓs de lliurar a la gestiˇ acadŔmica de la teva facultat o escola.

2. El deganat o direcciˇ proposarÓ a la Junta de Facultat o d'Escola el nomenament en el termini mÓxim d'un mes d'un tribunal revisor. El tribunal estarÓ constitu´t per tres professors del centre, un del quals ha de ser del departament. En cap cas no pot formar part del tribunal el professor que Ús directament responsable de la prova.

3. Se't notificarÓ la constituciˇ del tribunal i serÓs requerit per tal de presentar les alĚlegacions que consideris convenients.

4. El tribunal resoldrÓ la revisiˇ en el termini mÓxim d'un mes des de la seva constituciˇ, i atribuirÓ la qualificaciˇ corresponent, si Ús el cas.

5. La decisiˇ es comunicarÓ al deganat o direcciˇ de centre, que l'executarÓ i te la notificarÓ.

Atenciˇ: El fet que tinguis pendent la resoluciˇ d'una revisiˇ extraordinÓria, no t'eximeix de presentar-te a la convocat˛ria que pugui estar en curs o dels procediments d'anulĚlaciˇ previstos.

Normativa relacionada

Normativa de la UAB aplicable als estudis universitaris regulats de conformitat amb els plans d'estudis anteriors al RD 1393/2007
 Revisiˇ ordinÓria 
Revisiˇ extraordinÓria
Fonts

El professorat ha de fer públiques les notes de l'avaluació final i el termini per sol·licitar la revisió dels exàmens. Aquest termini començarà, com a mínim, 24 hores després d'haver-se fet públiques les notes o el mateix dia, si s'ha anunciat públicament amb anterioritat.

La sol·licitud de revisió es farà directament al professor responsable de l'assignatura i no requereix cap tràmit administratiu.

Mapa del Web Inici Contactar
© 2012 Universitat Aut˛noma de Barcelona - Tots els drets reservats