Cursos
|
Inici
|
Places
|
Modalitat
|
Díptic Informatiu
|
|
Cuina de Nadal |
Desembre 2016 |
25 |
Presencial |
|
|
Cuina Gourmet |
Abril 2017 |
25 |
Presencial |
|
|
Cuina Internacional |
Abril 2017 |
25 |
Presencial |
|
|
Cuina Mediterrània |
Maig 2017 |
25 |
Presencial |
|
|
Cuina per a Solters |
Abril 2017 |
25 |
Presencial |
|
Cuina per Intoleràncies |
Juliol 2017 |
25 |
Presencial |
|
|
Destil·lats |
Maig 2017 |
25 |
Presencial |
|
|
Discapacitat Auditiva en el Turisme i Introducció a la Llengua de Signes (Febrer) |
Febrer 2017 |
25 |
Presencial |
|
|
El Món del Cava |
Novembre 2017 |
25 |
Presencial |
|
|
El Món del Vi |
Juny 2017 |
25 |
Presencial |
|
|
Introducció a la Seguretat Hotelera i Turística (Maig) |
Maig 17 |
18 |
Semipresencial |
 |
|
Introducció a la Seguretat Hotelera i Turística (Octubre/Novembre) |
Octubre 2016 |
18 |
Semipresencial |
|
|
L'Art del Còctel |
Maig 2017 |
25 |
Presencial |
|
|
Maridatges |
Juliol 2017 |
25 |
Presencial |
|
|
Pastisseria per a Casa |
Novembre 2016 |
25 |
Presencial |
|
|
Curs d'Interpretació del Patrimoni Natural (Març) |
Març 2017 |
25 |
Presencial |
|
|
Curs de Community Manager |
Maig 2017 |
25 |
Semipresencial |
|
|
Curs en Revenue Management Nivell Bàsic |
Març 2017 |
25 |
Presencial |
|
|
Customer Experience en el Sector Turístic |
Març 2017 |
25 |
Presencial |
|
|
Introducció al Protocol en el sector del Turisme i la Restauració |
Març 2017 |
25 |
Presencial |
|
|
Curs en Atenció al Turista Xinès: Cultura, Comunicació i Hàbits de Consum |
Març 2017 |
25 |
Presencial |
|
|
Curs de Gestió Turística Municipal |
Maig 2017 |
25 |
Presencial |
|
|
Curs en Atenció al Turista de Creuers |
Maig 2017 |
25 |
Presencial |
|
|
Curs d'Introducció a l'Enoturisme |
Setembre 2017 |
20 |
Presencial |
|