Resultats globals: 187 registres trobats en 0.17 segons.
Articles, 57 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 1 registres trobats
Llibres i col·leccions, 4 registres trobats
Documents de recerca, 33 registres trobats
Materials acadèmics, 92 registres trobats
Articles 57 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
8 p, 74.6 KB Increasing sodium bicarbonate level in high-concentrate diets for heifers. I. Effects on intake, water consumption and ruminal fermentation / González, L.A. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Four ruminally fistulated Holstein heifers (BW = 264 ± 12 kg) were used in a 4 x 4 Latin square design experiment to determine the effect of increasing levels of sodium bicarbonate (BICARB; 0%, 1. 25%, 2. [...]
2008 - 10.1017/S1751731108001675
Animal, Vol. 2 Núm. 5 (may 2008) , p. 705-712  
2.
10 p, 105.7 KB Increasing sodium bicarbonate level in high-concentrate diets for heifers. II. Effects on chewing and feeding behaviors / González, L.A. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Four Holstein heifers (264 ± 12 kg initial BW) were used in a 4 x 4 Latin square design with 21-day experimental periods to determine the effect of increasing levels of sodium bicarbonate (BICARB) (0%, 1. [...]
2008 - 10.1017/S1751731108001663
Animal, Vol. 2 Núm. 5 (may 2008) , p. 713-722  
3.
13 p, 143.7 KB Strategies for optimizing nitrogen use by ruminants / Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Reynolds, C.K. (University of Reading. Department of Agriculture) ; Kristensen, N.B. (Aarhus University. Faculty of Agricultural Sciences) ; Van Vuuren, A.M. (Wageningen UR Livestock Research)
The efficiency of N utilization in ruminants is typically low (around 25%) and highly variable (10% to 40%) compared with the higher efficiency of other production animals. The low efficiency has implications for the production performance and environment. [...]
2010 - 10.1017/S1751731110000911
Animal, Vol. 4 Núm. 7 (2010) , p. 1184-1196  
4.
10 p, 184.7 KB Performance, ruminal changes, behaviour and welfare of growing heifers fed a concentrate diet with or without barley straw / Faleiro, A.G. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; González, L.A. (University of Manitoba. Department of Animal Science) ; Blanch, M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Cavini, Sara (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castells, L. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ruz De La Torre, J.L. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Two experiments were conducted to ascertain the effects of feeding an all-concentrate diet to growing heifers on performance, ruminal fermentation, behaviour and welfare. In experiment 1, eight tethered rumen fistulated Holstein heifers (143 8. [...]
2011 - 10.1017/S1751731110001904
Animal, Vol. 5 Núm. 2 (february 2011) , p. 294-303  
5.
8 p, 208.4 KB Effect of feeding method on intake and behaviour of individually reared beef heifers fed a concentrate diet from 115 to 185 kg of body weight / Iraira Higueras, Sergio Patricio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ruíz De La Torre, Jose Luis (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodríguez-Prado, Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
A total of eight Simmental heifers (114 ± 3. 2 days old and weighing 118 ± 3. 8 kg BW) were used to study the effects of feeding method on intake and animal behaviour in a crossover design experiment. [...]
2012 - 10.1017/S1751731112000390
Animal, Vol. 6 Núm. 9 (september 2012) , p. 1483-1490  
6.
11 p, 1.2 MB Transcriptome Profile in Dairy Cows Resistant or Sensitive to Milk Fat Depression / Siurana Marina, Adriana (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Cánovas, Angela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Casellas Vidal, Joaquim (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
In the last 20 years, there has been interest in modifying this fatty acid profile to increase the content in polyunsaturated fatty acids which are healthier for human health. However, long chain polyunsaturated fatty acids cause milk fat depression. [...]
2023 - 10.3390/ani13071199
Animals, Vol. 13 (march 2023)  
7.
5 p, 935.3 KB Relative bioavailability of 3 rumen-undegradable methionine sources in dairy cows using the area under the curve technique / Kihal, Abdelhacib (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodríguez-Prado, María Ercilda (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The objective of this study was to evaluate the relative bioavailability of two 2-hydroxy-4-(methylthio)butanoic isopropyl esters (HMBi) obtained through different production processes and an encapsulated rumen-protected Met using the area under the curve (AUC) method. [...]
2021 - 10.3168/jdsc.2020-0045
JDS Communications, Vol. 2 (april 2021) , p. 182-185  
8.
13 p, 275.1 KB Ruminal Microbial Degradation of Individual Amino Acids from Heat-Treated Soyabean Meal and Corn Gluten Meal in Continuous Culture / Gargallo Ridao, Sílvia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Eight dual-flow continuous culture fermenters were used in three periods to study the effects of diets containing heat-treated soyabean meal (HSBM) or corn gluten meal (CGM) on ruminal microbial fermentation and the degradation of individual amino acids (AA). [...]
2022 - 10.3390/ani12060688
Animals, Vol. 12 Núm. 6 (3-2 2022) , p. 688  
9.
6 p, 570.0 KB Short communication : quantification of the effect of mycotoxin binders on the bioavailability of fat-soluble vitamins in vitro / Kihal, Abdelhacib (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodríguez-Prado, María Ercilda (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Cristòfol i Adell, Carles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Farmacologia, de Terapèutica i de Toxicologia) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The aim of this study was to determine the capacity of six mycotoxin binders (MTBs) to adsorb vitamins A, D and E in an in vitro system that simulates gastric and intestinal digestion. Experiment 1 evaluated the recovery rate of vitamins A, D and E in the incubation conditions. [...]
2021 - 10.3390/ani11082251
Animals, Vol. 11 Núm. 8 (august 2021) , p. 2251  
10.
18 p, 1.1 MB Phytochemicals as antibiotic alternatives to promote growth and enhance host health / Lillehoj, Hyun (US Department of Agriculture. Agricultural Research Service) ; Liu, Yanhong (University of California) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Nutrició i Benestar Animal) ; Fernandez-Miyakawa, Mariano E. (Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Instituto de Patobiología) ; Chi, Fang (Amlan International) ; Cravens, Ron L. (Amlan International) ; Oh, Sungtaek (US Department of Agriculture. Animal Biosciences and Biotechnology Laboratory) ; Gay, Cyril G. (US Department of Agriculture. National Program Staff-Animal Health)
There are heightened concerns globally on emerging drug-resistant superbugs and the lack of new antibiotics for treating human and animal diseases. For the agricultural industry, there is an urgent need to develop strategies to replace antibiotics for food-producing animals, especially poultry and livestock. [...]
2018 - 10.1186/s13567-018-0562-6
Veterinary research, Vol. 49 (july 2018)  

Articles : 57 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Contribucions a jornades i congressos 1 registres trobats  
1.
15 p, 684.3 KB Una granja virtual, o como aprender jugando / Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castillejos, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Espinosa, G. ; Vera, G. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2015
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, I : Novembre 2015  

Llibres i col·leccions 4 registres trobats  
1.
54 p, 35.6 MB Leonid Hurwicz : discurs llegit a la cerimònia d'investidura celebrada a la sala d'actes d'aquest Rectorat el dia 14 de juny de l'any 1989 / Hurwicz, Leonid. ; Calsamiglia, Xavier.
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 1989 (Doctor honoris causa (Universitat Autònoma de Barcelona))

Conté: Presentació de Leonid Hurwicz / per Xavier Calsamiglia ; On modeling institutions / by Leonid Hurwicz ; curriculum vitae de Leonid Hurwicz.  

2.
184 p, 3.7 MB Programa de prevenció de violència de gènere a la Universitat : Qüestió de gènere? Parlem-ne! / Chancel Valente, Gabriel (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Assessorament Psicopedagògic) ; Calsamiglia Madurga, Andrea (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual) ; Mena Yuste, Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Assessorament Psicopedagògic) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Assessorament Psicopedagògic
El volum del Reculls VI tracta sobre l'anàlisi i la reflexió fruit del debat i de les aportacions generades a l'entorn del Programa Qüestió de gènere? Parlem-ne!, dissenyat i desenvolupat per l'equip la UAP-Assessorament Psicopedagògic. [...]
Unitat d'Assessorament Psicopedagògic 2010 (Reculls)  
3.
291 p, 1.5 MB Avaluació dels aprenentatges en el marc de l'EEES : una aproximació a la perspectiva dels estudiants / Chancel Valente, Gabriel ; Calsamiglia Madurga, Andrea ; Martínez García, Núria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Assessorament Psicopedagògic
Amb aquest Recull la Unitat d'Assessorament Psicopedagògic vol anticipar-se a una nova situació dels estudiants amb l'aplicació del nou pla d'estudis projectat per l'Espai Europeu d'Educació Superior, per atendre les seves necessitats d'aprenentatge i d'orientació en els àmbits educatius i professionals. [...]
Unitat d'Assessorament Psicopedagògic 2007 (Reculls)  
4.
130 p, 3.3 MB Estudiar a la universitat: estratègies i suggeriments / Chancel Valente, Gabriel ; Calsamiglia Madurga, Andrea ; Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Assessorament Psicopedagògic
La Unitat d'Assessorament Psicopedagògic (UAP) és un servei que s'ofereix a tots els estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona per atendre les necessitats d'aprenentatge i d'orientació en els àmbits educatius, socials, professionals i vocacionals. [...]
Unitat d'Assessorament Psicopedagògic 2006 (Reculls)  

Documents de recerca 33 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
12.2 MB Decision-making in quantum environments : from model-free to model-aware learning of quantum controls / Bilkis Dubin, Matias ; Calsamiglia Costa, John, dir.
'èxit en el control experimental dels sistemes quàntics, juntament amb la presència quotidiana de diferents intel·ligències artificials, planteja la pregunta d'on es creuen aquests mons. En aquesta tesi es proposa una sèrie de marcs en què un agent d'aprenentatge automàtic interactua seqüencialment amb un sistema quàntic per tal d'aprendre estratègies de control. [...]
El control experimental exitoso de ciertos sistemas cuánticos, junto con la presencia de la inteligencia artificial, plantea la pregunta de dónde estos mundos se encuentran. En esta tesis proponemos una serie de marcos donde agente de aprendizaje automático interactúa secuencialmente con un sistema cuántico para aprender estrategias de control. [...]
The success in the experimental control of quantum systems, along with the advent of artificial intelligence, raises the question of where do these worlds meet. In this thesis, a series of frameworks is proposed, in which a machine-learning agent sequentially interacts with a quantum system in order to learn control strategies. [...]

2023  
2.
177 p, 1.7 MB The effects of feed additives, essential oils or guanidinoacetic acid, on cattle rumen microbial fermentation in in vitro studies / Temmar, Rokia ; Calsamiglia, Sergio, dir. ; Rodriguez Prado, María Ercilda, dir.
Per millorar l'eficiència de la fermentació del rumen, es van avaluar dos additius alimentaris diferents, olis essencials (EO) i àcid guanidinoacètic (GAA) en tres estudis in vitro. A l'estudi 1, 12 EO: anís estrellat, cassia, geraniol, llimona (LEM), limonè, farigola, arbre del te, coriandre (COR), pebrot, pebre negre, cúrcuma i gingebre (GIN), a Exp. [...]
Para mejorar la eficiencia de la fermentación ruminal, se evaluaron dos aditivos alimenticios, aceites esenciales (EO) y ácido guanidinoacético (GAA) en tres estudios in vitro. En el estudio 1, 12 EO: anís estrellado, casia, geraniol, limoncillo (LEM), limoneno, tomillo, árbol de té, cilantro (COR), pimiento, pimienta negra, cúrcuma y jengibre (GIN), en Exp. [...]
To improve rumen fermentation efficiency, two feed additives, essential oils (EO) and guanidinoacetic acid (GAA) were evaluated in three in vitro studies. In study 1, 12 EO: anise star, cassia, geraniol, lemongrass (LEM), limonene, thyme, tea tree, coriander (COR), capsicum, black pepper, turmeric and ginger (GIN), in Exp. [...]

2022  
3.
178 p, 10.4 MB Evaluation of the capacity of different mycotoxin binders to adsorb mycotoxins and nutrients among different methodologies / Kihal, Abdelhacib ; Calsamiglia, Sergio, dir. ; Rodríguez Prado, María, dir.
L'objectiu d'aquesta tesi va ser avaluar la capacitat dels diferents aglutinants de micotoxines per adsorbir micotoxines i nutrients entre diferents metodologies. Durant la tesi es van realitzar dues revisions de la literatura per avaluar l'eficàcia d'adsorció de diferents aglutinants de micotoxines (MTB) per adsorbir micotoxines. [...]
El objetivo de esta tesis fue evaluar la capacidad de diferentes adsorbentes de micotoxinas para adsorber micotoxinas y nutrientes entre diferentes metodologías. Se realizaron dos revisiones de literatura durante la tesis para evaluar la eficacia de adsorción de diferentes adsorbentes de micotoxinas (MTB) para adsorber micotoxinas. [...]
The aim of this thesis was to evaluate the capacity of different mycotoxin binders to adsorb mycotoxins and nutrients among different methodologies. Two literature reviews were conducted during the thesis to evaluate the adsorption efficacy of different mycotoxin binders (MTB) to adsorb mycotoxins. [...]

2022  
4.
169 p, 10.5 MB Quantum information in lattices / De Moraes Araújo, Bruna Gabrielly ; Acín, Antonio, dir. ; Cavalcanti Santos, Daniel, dir. ; Roche, Stephan Jean Louis, dir. ; Calsamiglia Costa, John, dir.
Aquest document de tesi es divideix en dos capítols, amb dos objectius diferents, però amb el punt en comú d'explorar les propietats d'entrellaçament en la matèria complexa i al reticle. En la primera part de la tesi vaig estudiar l'origen i formació de l'entrellaçament intra-partícula, en particular per graus de llibertat de spin i pseudo-spin en plataformes de grafé. [...]
Este documento de tesis se divide en dos capítulos, con dos objetivos distintos, pero con el punto en común de explorar las propiedades del entrelazamiento en la materia compleja y en el retículo. [...]
This Ph. D. manuscript is divided into two chapters, related to two different scientific scopes, but with the common point of exploring entanglement phenomena in complex matter or lattices. In the first part of my Ph. [...]

2022  
5.
157 p, 8.6 MB Early detection and prediction of health disorders in cattle using an activity monitoring system / Belaid, Mohammed Anouar ; Calsamiglia, Sergio, dir.
Es van dur a terme tres experiments per determinar si el sistema de monitorització de l'activitat podria utilitzar-se com un predictor de malalties en bovins. En el primer experiment, vedells Frisons van ser monitoritzats durant els 60 d posteriors a l'arribada a la granja. [...]
Se llevaron a cabo tres experimentos para determinar si el sistema de monitoreo de la actividad podría usarse como un predictor de enfermedades en bovinos. En el primer experimento, terneros Frisones fueron monitorizados durante los 60 d posteriores a su llegada a la granja. [...]
Three experiments were conducted to determine if an activity-monitoring systems could be used for an early predictor of the risk of sickness in cattle. In the first experiment, Friesian male calves were monitored from 30 to 90 d of life. [...]

2020  
6.
191 p, 1.3 MB Essays in economics of education / Loviglio, Annalisa ; Calsamiglia, Caterina, dir. ; Llull Cabrer, Joan, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica
En esta tesis se analiza cómo el sistema educativo actual afecta el desarrollo del capital humano de los estudiantes. En el primer capítulo se explora la función de las escuelas; en el segundo, el sistema de puntuación, y en el tercer capítulo se investigan las consecuencias de la edad obligatoria de inscripción en la escuela primaria, fijada en el año civil en el que cumplen 6 años. [...]
This thesis studies how the education system in place affects the human capital development of its students. Chapter 1 explores the role of schools, Chapter 2 studies the grading system, and Chapter 3 investigates the consequence of a specific regulation requiring that all students start primary education in the calendar year in which they turn 6. [...]

2019  
7.
33 p, 236.3 KB The incentive effects of affirmative action in a real-effort tournament / Calsamiglia, Caterina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica) ; Franke, Jörg (Technische Universität Dortmund. Department of Economics and Social Science) ; Rey-Biel, Pedro (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica)
Affirmative-action policies bias tournament rules in order to provide equal opportunities to a group of competitors who have a disadvantage they cannot be held responsible for. Critics argue that they distort incentives, resulting in lower individual performance, and that the selected pool of tournament winners may be inefficient. [...]
Barcelona : Barcelona Graduate School of Economics, 2009 (Barcelona GSE Working Paper Series ; 404)  
8.
112 p, 1.6 MB Essays in labor and organizational economics / Henriques, Inês Black ; Calsamiglia, Caterina, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica
En esta tesis doctoral, he explorado el rol de las características no observados de los recursos humanos en la definición de la productividad organizacional. La literatura económica ha establecido que existen diferenciales de productividad significativos que no son atribuibles a factores de producción tradicionales como son el capital y la mano de obra. [...]
In this dissertation, I explore the role of unobserved labor-related inputs in determining organizational productivity. It is well-established in the economics literature that there are significant productivity differentials across organizations which are not attributable to traditional production factors such as capital or labor force. [...]

[Bellaterra] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2018.  
9.
182 p, 2.1 MB From asymptotic hypothesis testing to entropy inequalities / Hirche, Christoph ; Calsamiglia Costa, John, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Física
Aquesta tesi tracta sobre la relació entre el contrast d'hipòtesis quàntiques i les desigualtats entròpiques en la teoria quàntica de la informació. A la primera part de la tesi ens centrem en el contrast d'hipòtesis. [...]
Esta tesis trata sobre la relación entre el contraste de hipótesis cuánticas y las desigualdades entrópicas en la teoría cuántica de la información. En la primera parte de la tesis nos centramos en el contraste de hipótesis. [...]
This thesis addresses the interplay between asymptotic hypothesis testing and entropy inequalities in quantum information theory. In the first part of the thesis we focus on hypothesis testing. Here, we consider two main settings; one can either fix quantum states while optimizing over possible measurements or fix a measurement and evaluate its capability to discriminate quantum states by optimizing over such states. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2018.  
10.
92 p, 1.2 MB Essays on Social Pressure: Choice and Dis(honesty) / Okcuoglu, Dilan ; Brandts, Jordi, dir. ; Calsamiglia, Caterina, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica
Human behavior is strongly affected by social factors such as norms or social pressure, and economic decision making is not an exception. The impact of self and social image considerations is well documented in decisions ranging from contract enforcement to labor productivity. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.  

Documents de recerca : 33 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Materials acadèmics 92 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
11 p, 162.5 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramon ; Barroeta, Ana Cristina ; Gasa Gaso, Josep ; Milan Sendra, Maria Jose ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Izquierdo Tugas, Maria dels Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martin Orue, Susana Maria ; Gort Esteve, Araceli ; Amat Grau, Marta ; Pares Casanova, Ricard ; Castillejos, Lorena ; Salama Fadali, Ahmed ; Manuelian, Carmen L ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
This is a first-year class subject, basic type, where the main objective is to introduce students to the world of animal production and management, studying the basic food production systems of animal origin, and the main factors (biological, economic, social, environmental, etc. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir al alumnado al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
3 documents
2.
8 p, 114.0 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Gasa Gaso, Josep ; Barroeta, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramon ; Izquierdo Tugas, Maria dels Dolors ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Pares Casanova, Ricard ; Castillejos, Lorena ; Salama Fadali, Ahmed ; Manuelian, Carmen L ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten i condicionen la producció i la qualitat de la carn, llet i ous Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada 1 són: 1 Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous Conèixer con afecten els factor productius la producció i la qualitat de la carn, llet i els ous Conèixer els índex tècnics de referència i identificar punts crítics del procés de producció Aquesta assignatura participa en la Prova Pilot de Docència en Anglès que es duu a terme en tercer curs del grau de Veterinària, que té per objectiu fomentar la utilització d'aquesta llengua per part dels estudiants, d'acord amb la competència transversal CT8 (Demostrar coneixements d'anglès per a comunicar-se de forma oral i escrita en contexts acadèmics i professionals).
The objectives of Integrated Animal Production 1 are: 1 - To explain the productive factors that most affect the production and quality of me The training objectives of Integrated Animal Production 1 are: - To know the key factors that mark, now and in the future, the production of meat, - To know the productive factors that affect the production and quality of meat, milk - To know the technical benchmarks and to identify critical points of the production This subject participates in the Pilot Test of Teaching in English that is carried out in th (Demonstrate knowledge of English to communicate orally and in writing in academic and professional contexts).
Los objetivos de Producción Animal Integrada 1 son: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada 1 son: 1 Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada 1 son: Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne, leche y huevos Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Conocer los índices técnicos de referencia e identificar puntos críticos del proceso de producción Esta asignatura participa en la Prueba Piloto de Docencia en Inglés que se lleva a cabo en tercer curso del grado de Veterinaria, que tiene por objetivo fomentar la utilización de esta lengua por parte de los estudiantes, de acuerdo con la competencia transversal CT8 (Demostrar conocimientos de inglés para comunicarse de forma oral y escrita en contextos académicos y profesionales).

2023-24
Grau en Veterinària [955]
3 documents
3.
11 p, 130.5 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Salama Fadali, Ahmed ; Barroeta, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo ; Casals Costa, Ramon ; Milan Sendra, Maria Jose ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesus ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Sala Pallarés, Roser ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria dels Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martin Orue, Susana Maria ; Sola Oriol, David ; Castillejos, Lorena ; Casellas Vidal, Joaquim ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2023-24
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
4.
5 p, 105.1 KB Producció i Sanitat de Bovins [103966] / Calsamiglia, Sergio ; Allepuz Palau, Alberto ; Castillejos, Lorena ; Casellas Vidal, Joaquim ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...]
It is a fifth year course, optional, in the area of animal production, with an integrating and professionalizing approach. The main objective is to put the student in front of the usual problems in cattle farms, integrating the aspects of production (animal, handling, facilities, production of forages), health (control and prevention) and economics (costs and profitability ). [...]
Es una asignatura de quinto curso, optativa, del área de producción animal, con vocación integradora y profesionalizadora. El 1 frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, sanitarios (control y prevención) y económicos (costes y rentabilidad ). [...]

2022-23
Grau en Veterinària [955]
3 documents
5.
4 p, 102.8 KB Física Quàntica I [100154] / Calsamiglia Costa, John ; Hoogsteder Riera, Matt ; Skoteiniotis, Michail ; Fanizza, Marco ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
Es tracta d'introduir l'alumnat en el món de la Mecànica Quàntica que és part essencial de la física moderna. Exposar-li i ajudar-lo a assolir els conceptes fonamentals i el formalisme bàsic d'aquesta disciplina. [...]
The aim is to introduce students to the world of quantum mechanics, which is an essential part of modern physics. To expose them and to help them reach the fundamental concepts and the basic formalism of this discipline. [...]
Se trata de introducir al alumnado al mundo de la mecánica cuántica que es parte esencial de la física moderna. Exponerle y ayudarle a alcanzar los conceptos fundamentales y el formalismo básico de esta disciplina. [...]

2022-23
Grau en Física [1281]
Grau en Física i Grau en Matemàtiques [1286]
Grau en Física i Grau en Química [1287]
Grau en Física i Grau en Química [1434]
3 documents
6.
11 p, 129.8 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Salama Fadali, Ahmed ; Barroeta, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo ; Casals Costa, Ramon ; Milan Sendra, María José ; Paramio, María Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Sala Pallarés, Roser ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Martin Orue, Susana María ; Sola Oriol, David ; Castillejos, Lorena ; Casellas Vidal, Joaquim ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
1 This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2022-23
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
7.
7 p, 112.3 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Calsamiglia, Sergio ; Barroeta, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramon ; Gasa, Josep ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Pares Casanova, Ricard ; Castillejos, Lorena ; Salama Fadali, Ahmed ; Manuelian, Carmen L ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i ous Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous 1 Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i els ous Conèixer els índex tècnics de referència i identificar punts crítics del procés de producció Aquesta assignatura participa en la Prova Pilot de Docència en Anglès que es duu a terme en tercer curs del grau de Veterinària, que té per objectiu fomentar la utilització d'aquesta llengua per part dels estudiants, d'acord amb la competència transversal CT8 (Demostrar coneixements d'anglès per a comunicar-se de forma oral i escrita en contexts acadèmics i professionals).
The objectives of Integrated Animal Production 1 are: - To explain the productive factors that most affect the production and quality of me 1 - To explain the productive factors that most affect the production and quality of me The training objectives of Integrated Animal Production 1 are: - To know the key factors that mark, now and in the future, the production of meat, - To know the productive factors that affect the production and quality of meat, milk - To know the technical benchmarks and to identify critical points of the production This subject participates in the Pilot Test of Teaching in English that is carried out in th (Demonstrate knowledge of English to communicate orally and in writing in academic and professional contexts).
Los objetivos de Producción Animal Integrada 1 son: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada 1 son: 1 Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne, leche y huevos Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Conocer los índices técnicos de referencia e identificar puntos críticos del proceso de producción Esta asignatura participa en la Prueba Piloto de Docencia en Inglés que se lleva a cabo en tercer curso del grado de Veterinaria, que tiene por objetivo fomentar la utilización de esta lengua por parte de los estudiantes, de acuerdo con la competencia transversal CT8 (Demostrar conocimientos de inglés para comunicarse de forma oral y escrita en contextos académicos y profesionales).

2022-23
Grau en Veterinària [955]
3 documents
8.
11 p, 130.0 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Salama Fadali, Ahmed ; Barroeta, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo ; Casals Costa, Ramon ; Milán Sendra, María José ; Paramio, María Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Sala Pallarés, Roser ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Sola Oriol, David ; Castillejos, Lorena ; Casellas Vidal, Joaquim ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2021-22
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
9.
11 p, 163.9 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramon ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta, Ana Cristina ; Gasa, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio, María Teresa ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Castillo Simon, Inmaculada ; Amat Grau, Marta ; Pares Casanova, Ricard ; Castillejos, Lorena ; Salama Fadali, Ahmed ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
1 This is a first-year class subject, basic type, where the main objective is to introduce students to the world of animal production and management, studying the basic food production systems of animal origin, and the main factors (biological, economic, social, environmental, etc. [...]
1 Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documents
10.
5 p, 105.3 KB Producció i Sanitat de Bovins [103966] / Calsamiglia, Sergio ; Allepuz Palau, Alberto ; Castillejos, Lorena ; Casellas Vidal, Joaquim ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...]
It is a fifth year course, optional, in the area of animal production, with an integrating and professionalizing approach. The main objective is to put the student in front of the usual problems in cattle farms, integrating the aspects of production (animal, handling, facilities, production of forages), health (control and prevention) and economics (costs and profitability ). [...]
Es una asignatura de quinto curso, optativa, del área de producción animal, con vocación integradora y profesionalizadora. El frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, 1 frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, sanitarios (control y prevención) y económicos (costes y rentabilidad ). [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documents

Materials acadèmics : 92 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.