1.
|
7 p, 121.8 KB |
Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033]
/
Ferragut, Victoria ;
Capellas Puig, Marta ;
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Trujillo Mesa, Antonio Jose ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. 1 Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...] To establish criteria for proper food processing to ensure its quality, taking into account all stages until the food reaches the consumer. To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the 1 To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the quality module from the farm as well as their derivatives. [...] Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. 1 Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. [...]
2023-24 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
|
|
2.
|
11 p, 130.5 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Salama Fadali, Ahmed ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramon ;
Milan Sendra, Maria Jose ;
Paramio Nieto, Maria Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesus ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Sala Pallarés, Roser ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria dels Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia Blancafort, Sergio ;
Martin Orue, Susana Maria ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...] This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...] Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]
2023-24 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
|
|
3.
|
7 p, 121.3 KB |
Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033]
/
Ferragut, Victoria ;
Capellas Puig, Marta ;
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Trujillo, Antonio-José ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...] To establish criteria for proper food processing to ensure its quality, taking into account all stages until the food reaches the consumer. To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the quality module from the farm as well as their derivatives. [...] Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. [...]
2022-23 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
|
|
4.
|
11 p, 129.8 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Salama Fadali, Ahmed ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramon ;
Milan Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats i Boixadera, Josefina ;
Sala Pallarés, Roser ;
Such i Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Martin Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...] 1 This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...] 1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]
2022-23 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
|
|
5.
|
7 p, 120.8 KB |
Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033]
/
Ferragut, Victoria ;
Capellas Puig, Marta ;
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ;
Trujillo, Antonio-José ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...] To establish criteria for proper food processing to ensure its quality, taking into account all stages until the food reaches the consumer. To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the quality module from the farm as well as their derivatives. [...] Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. [...]
2021-22 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
|
|
6.
|
11 p, 130.0 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Salama Fadali, Ahmed ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramon ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats i Boixadera, Josefina ;
Sala Pallarés, Roser ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Martín Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...] This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...] Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]
2021-22 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
|
|
7.
|
11 p, 128.0 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Sala Pallarés, Roser ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramon ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats i Boixadera, Josefina ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Martín Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels 1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. [...] Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los 1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. [...]
2020-21 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
|
|
8.
|
8 p, 116.3 KB |
Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033]
/
Ferragut, Victoria ;
Capellas Puig, Marta ;
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ;
Trujillo, Antonio-José ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...] Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. [...]
2020-21 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
|
|
9.
|
10 p, 125.1 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Sala Pallarés, Roser ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Casals Costa, Ramon ;
Ferret, Alfred ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats i Boixadera, Josefina ;
Such i Martí, Francesc Xavier ;
Pérez Hernández, José Francisco ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Martín Orue, Susana María ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i 1 com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...] Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, 1 factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]
2019-20 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
|
|
10.
|
8 p, 115.8 KB |
Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033]
/
Ferragut, Victoria ;
Capellas Puig, Marta ;
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ;
Trujillo, Antonio-José ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...] Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. [...]
2019-20 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
|
|