Resultats globals: 261 registres trobats en 0.01 segons.
Articles, 152 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 10 registres trobats
Llibres i col·leccions, 7 registres trobats
Documents de recerca, 35 registres trobats
Materials didàctics, 1 registres trobats
Materials acadèmics, 18 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia, 8 registres trobats
Fons personals i institucionals, 51 registres trobats
Articles 152 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
4 p, 166.6 KB La fraseología de la alimentación y la gastronomía en español. Léxico y contenido metafórico / Liang, Yu (Universidad de Almería)
Resenya de: Xiaoxiao, Lyu. La fraseología de la alimentación y la gastronomía en español. Léxico y contenido metafórico. Buenos Aires, Argentina-Los Ángeles : Argus-a, 2021. 317 pp. ISBN 978-1-944508-32-6.
2023 - 10.5565/rev/fraseolex.53
Fraseolex, Vol. 2 (2023) , p. 182-185 (Reseñas)  
2.
19 p, 167.2 KB Metafóras sobre cuerpo y alimentación en mujeres chilenas / Godoy Berthet, Carolina (Universidad Autónoma de Chile) ; Alarcón Silva, Mauricio (Universidad de La Frontera)
Una metáfora conceptual constituye un proceso analógico del pensamiento que tiene su manifestación literal en expresiones lingüísticas que usamos en la vida cotidiana. El razonamiento metafórico devela las dinámicas sociales y los posicionamientos ideológicos bajo los cuáles se inscriben los procesos de subjetivación. [...]
A conceptual metaphor constitutes an analogical thought process that has its literal manifestation in linguistic expressions that we use in everyday life. The metaphorical reasoning reveals the social dynamics and ideological positions under which the processes of subjectivation are inscribed. [...]

2023 - 10.5565/rev/athenea.3398
Athenea digital : revista de pensamiento e investigación social, Vol. 23 Núm. 3 (2023) , p. e3398 (Artículos)  
3.
13 p, 429.7 KB Prácticas de alimentación del lactante y del niño pequeño en tres instituciones de salud en el Caribe colombiano bajo la estrategia Instituciones amigas de la mujer y la infancia integral / Millán, Nancy Haydeé ; Castro Prieto, Paula Andrea (Fundación Santa Fe de Bogotá) ; Fernández, Sonia Cristina ; Arocha, Gina Paola ; Centre d'Estudis Demogràfics
Describir las prácticas de alimentación de niños lactantes y de niños pequeños atendidos en instituciones de tres municipios del Caribe colombiano, incluidos en el proceso de implementación de la estrategia "Instituciones amigas de la mujer y la infancia integral" de la Unicef. [...]
Objective: Describe the infant and young child feeding practices of children cared for in institutions of the Colombian Caribbean, includes in implementing the baby friendly hospital strategy. Methods: Qualitative study framed in ethnography through semi-structured interviews, aimed at beneficiary mothers of prioritized health institutions. [...]
Objetivo: Descrever as práticas alimentares de lactentes e crianças atendidas em instituições de três municípios do Caribe colombiano, incluídas no processo de implementação da estratégia do Unicef "Instituições Amigas da Mulher e Infância Integral". [...]

2021 - 10.17533/udea.rfnsp.e343224
Revista Facultad Nacional de Salud Pública, Vol. 39 Núm. 2 (2021) e343224  
4.
24 p, 422.1 KB La innovación social como herramienta para hacer frente a los retos urbanos : una aproximación al proyecto MARES-Alimentación (Madrid) / Yacamán Ochoa, Carolina (Universidad Autónoma de Madrid) ; Sánchez Moral, Simón (Universidad Complutense de Madrid) ; de la Fuente, Rosa (Universidad Complutense de Madrid)
El proyecto MARES de Madrid, liderado por el Ayuntamiento de Madrid (2016-2019), representa una de las iniciativas de innovación social más importantes de la ciudad en los últimos años. MARES desarrolló estrategias de resiliencia urbana y económica en materia de empleo desde el enfoque de la economía social y solidaria en cinco clústeres clave (alimentación, movilidad, reciclaje, energía y economía de los cuidados) para avanzar hacia un nuevo modelo productivo de la ciudad. [...]
El projecte MARES de Madrid, liderat per l'Ajuntament de Madrid (2016-2019), representa una de les iniciatives d'innovació social més importants de la ciutat en els últims anys. MARES ha desenvolupat estratègies de resiliència urbana i econòmica en matèria d'ocupació des de l'enfocament de l'economia social i solidària en cinc clústers clau (alimentació, mobilitat, reciclatge, energia i economia de les cures) per avançar cap a un nou model productiu de la ciutat. [...]
The MARES project in Madrid, led by the Madrid City Council (2016-2019), is one of the most important social innovation initiatives undertaken in the city in recent years. To advance towards a new productive model for the city, MARES developed a set of strategies for urban and economic resilience strategies for employment based on the Social and Solidarity Economy approach, which are structured around five key clusters (food, mobility, recycling, energy, care economy). [...]
À Madrid, le projet MARES, dirigé par la mairie de Madrid (2016-2019), représente l'une des initiatives d'innovation sociale les plus importantes de la ville ces dernières années. MARES a développé des stratégies de résilience urbaine et économique en termes d'emploi à partir de l'approche de l'économie sociale et solidaire dans cinq pôles clés (alimentation, mobilité, recyclage, énergie et économie des soins) pour s'orienter vers un nouveau modèle productif de la ville. [...]

2021 - 10.5565/rev/dag.666
Documents d'anàlisi geogràfica, Vol. 67 Núm. 3 (2021) , p. 365-387 (Articles)  
5.
24 p, 3.2 MB Etnografia digital da alimentação viva : uma abordagem metodológica no campo online e offline / Varella, Helena (Universidade Federal do Rio de Janeiro) ; Machado, Monica
Este artigo tem como objetivo apresentar o desenho metodológico da etnografia digital e visual construída para a compreensão da sociabilidade digital e da subjetividade dos comensais da alimentação viva na comunidade Terrapia. [...]
This article aims to present the methodological approach in a digital and visual ethnography built to comprehend digital sociability and subjectivity in Terrapia's community - in which main similarity among people is their interest in Living Food. [...]

2021 - 10.5565/rev/athenea.2502
Athenea digital : revista de pensamiento e investigación social, Vol. 21 Núm. 1 (2021) , p. 2502 (Artículos)  
6.
3 p, 537.9 KB Pérez Samper, María Ángeles. Comer y beber. Una historia de la alimentación en España (Madrid, 2019) / Cuenca Álvarez, Raúl (Universitat Autònoma de Barcelona)
Obra ressenyada: María Ángeles PÉREZ SAMPER, Comer y beber. Una historia de la alimentación en España. Madrid: Cátedra, 2019.
2019 - 10.5565/rev/manuscrits.261
Manuscrits : revista d'història moderna, Núm. 39-40 (2019) , p. 236-238 (Reseñas)  
7.
3 p, 724.7 KB Efectes del confinament per la COVID-19 en trastorns de l'alimentació / Granero, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicobiologia i de Metodologia de Ciències de la Salut)
L'escenari sorgit arran la Covid-19 ha interferit en la vida de la major part de la població i ha afectat especialment les persones amb patologies mentals prèvies. Un grup d'investigadors ha centrat els seus estudis en els factors relacionats amb una pitjor adaptació a la pandèmia en pacients amb Trastorns de Conducta Alimentària (TCA), per conèixer les variables que interfereixen en el procés de la seva millora en situacions d'aïllament com la d'aquests mesos. [...]
El escenario surgido por la Covid-19 ha interferido en la vida de la mayor parte de la población y ha afectado especialmente a las personas con patologías mentales previas Un grupo de investigadores ha centrado sus estudios en los factores relacionados con una peor adaptación a la pandemia en pacientes con Trastornos de Conducta Alimentaria (TCA), para conocer las variables que interfieren en el proceso de su mejora en situaciones de aislamiento como la de estos meses. [...]
The scenario created by the Covid-19 pandemic has interfered with the lives of most of the population, and has especially affected people with previous mental pathologies. A group of researchers has focused their studies on factors related to a worse adaptation to the pandemic in patients with Eating Disorders (ED), to discover the variables that interfere in the process of their improvement in situations of isolation such as in these past months. [...]

2020
UAB divulga, Novembre 2020
3 documents
8.
11 p, 172.1 KB Comer en tiempos de confinamiento : gestión de la alimentación, disciplina y placer / de Moraes Prata Gaspar, Maria Clara (Universitat de Barcelona. Observatori de l'Alimentació ODELA) ; Ruiz Pascua, Marta (Universitat de Barcelona. Observatori de l'Alimentació ODELA) ; Begueria, Arantza (Universitat de Barcelona. Observatori de l'Alimentació ODELA) ; Anadon, Sarah (Universitat de Barcelona. Observatori de l'Alimentació ODELA) ; Barba Martinez, Amanda (Universitat de Barcelona. Observatori de l'Alimentació ODELA) ; Larrea-Killinger, Cristina (Universitat de Barcelona. Observatori de l'Alimentació ODELA)
El análisis de los fenómenos alimentarios en una sociedad en un periodo determinado aporta evidencias sobre su funcionamiento y sus relaciones sociales. Este estudio analiza la experiencia del confinamiento provocado por el estado de alarma en España a través de las prácticas y representaciones alimentarias de mujeres adultas, residentes en zonas urbanas de Cataluña. [...]
The analysis of food phenomena in a society at any given period provides evidence of its functioning and its social relations. This study aims to analyze the confinement experience caused by the state of alarm in Spain through food practices and representations of adult women, residents of urban areas of Catalonia. [...]

2020 - 10.5565/rev/periferia.764
Perifèria : revista de recerca i formació en antropologia, Vol. 25 Núm. 2 (2020) , p. 63-73 (Artículos)  
9.
20 p, 275.8 KB El impacto ambiental de la alimentación : argumentos de alumnado de Magisterio y Secundaria / Brocos Mosquera, Pablo (Universidade de Santiago de Compostela. Departamento de Didácticas Aplicadas) ; Jiménez Aleixandre, María Pilar (Universidade de Santiago de Compostela. Departamento de Didácticas Aplicadas)
La alimentación se percibe solo en términos nutricionales o casi, sin prestar atención al impacto ambiental de las distintas dietas. Este estudio aborda cómo se perciben cinco dimensiones de las dietas (nutricional, ambiental, económica, ética y cultural-personal) por parte del profesorado en formación y alumnado de Bachillerato, centrándose en la dimensión ambiental. [...]
Human diet is almost solely considered in nutritional terms, without paying attention to its impact on the environment. This study examines how pre-service teachers and high school students perceive five dimensions of diet (nutritional, environmental, economic, ethical and cultural-personal), particularly focusing on environment. [...]

2020 - 10.5565/rev/ensciencias.2802
Enseñanza de las ciencias, Vol. 38 Núm. 1 (2020) , p. 127-145 (Investigaciones Didácticas)  
10.
10 p, 301.3 KB Risk for eating disorders in "high"- and "low"-risk sports and football (soccer) : a profile analysis with clustering techniques / Godoy-Izquierdo, Débora (Universidad de Granada. Departamento de Personalidad, Evaluación y Tratamiento Psicológico) ; Díaz Ceballos, Isabel (Universidad de Cantabria) ; Ramírez Molina, María J. (Universidad de Granada. Facultad de Psicología) ; Navarrón Vallejo, Estefanía (Universidad de Granada. Facultad de Psicología) ; Dosil Díaz, Joaquín (Universidade de Vigo. Departamento de Psicoloxía Evolutiva e Comunicación)
Eating disorders (EDs) are prevalent in sports. Although a distinction has been made to date between high- and low-risk sports for EDs, recent studies have indicated that footballers and other athletes in low-risk sports are as vulnerable for Eds as athletes from sports that emphasize weight and body appearance. [...]
Los trastornos de la alimentación (TAs) son prevalentes en el ámbito deportivo. Aunque tradicionalmente se ha distinguido entre deportes de alto y bajo riesgo de TAs, trabajos recientes indican que los futbolistas y otros deportistas de "bajo" riesgo son tan vulnerables como otros atletas en cuya práctica deportiva se enfatiza el peso y la apariencia corporal. [...]
Os transtornos alimentares (TAs) são prevalentes em esporte. Embora tradicionalmente uma distinção tem-se realizado entre esportes de alto e baixo risco de TAs, estudos recentes indicam que os futebolistas e outros atletas de risco "baixo" são tão vulneráveis como outros atletas em esportes onde o peso e aparência física são enfatizados. [...]

2019
Revista de psicología del deporte, Vol. 28 Núm. 2 (2019) , p. 117-126 (Artículos)  

Articles : 152 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Contribucions a jornades i congressos 10 registres trobats  
1.
5 p, 372.9 KB Aportación del laboratorio de microbiología en un retailer de alimentación congelada / Garcia Pascual, Àngels (La Sirena)
2018
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, XVII (2018)  
2.
37 p, 2.1 MB Los valores percibidos por los adolescentes en las diferentes categorías de la publicidad de productos de alimentación / Rodríguez-Muñoz, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona) ; Añaños, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona)
En esta presentación se analizan y se comparan los valores percibidos por los adolescentes en los spots de cada una de las siguientes categorías de productos de alimentación: estética corporal, sentirse bien y anuncios neutros. [...]
2017
Congreso Internacional de Cultura Visual. Barcelona, : 2017  
3.
2 p, 197.6 KB La secuenciación genómica masiva aplicada a la alimentación / Ramón Vidal, Daniel
2015
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, XIV (2015)  
4.
1 p, 111.3 KB Efectos de la publicidad de productos de alimentación en pacientes ingresadas con TCA / Añaños, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona) ; Grau Touriño, Antoni (Instituto de Trastornos Alimentarios (ITA)) ; Cassalé, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona)
Se estudian los efectos de la publicidad de alimentación, especialmente la relacionada con la estética corporal, en las actitudes y los comportamientos incitados en pacientes ingresadas por TCA. Se analizan las diferencias de los efectos de la publicidad en función de la edad (adolescentes, jóvenes y adultas) y la influencia de la variable enfermedad (anorexia o bulimia).
2016
Congreso Hispano Latinoamericano de Trastornos de la Conducta Alimentaria. Barcelona, 12è : 2016
2 documents
5.
11 p, 719.7 KB Factores que influyen en la eficacia de los aditivos en alimentación porcina / Puchal i Mas, Francesc 1933- ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El crecimiento es un fenómeno biológico complejo que conlleva interacciones entre distintos factores hormonales, enéticos, nutrici ona 1 es y metabólicos. Su conocimiento estuvo en un principio marcadamente influenciado por la escuela de Hammond, fundamentalmente descriptiva.
1990
ANAPORC Symposium Científico. Alcañiz, Teruel, 11è : 1990  
6.
16 p, 1.0 MB Mecanismos de acción de los aditivos en alimentación animal y criterios de aprobación comunitaria. Evolución legislativa / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Roura, Eugeni
De todas las repercusiones de la entrada en vigor del Mercado Unico de las más conflictivas Europeo, una e interesantes en el sector de la alimentación animal y aviar es la que hace referencia a los aditivos. [...]
1993
Symposium de avicultura. Murcia, Espanya, 30è : 1993  
7.
7 p, 504.3 KB Dioxinas y PCBS en la alimentación de pollos de carne : efecto sobre parámetros productivos y utilización de nutrientes / Mateus, E. F. ; Choque López, José Alfredo ; Gómez de Segura Ugalde, Arantza ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Codony, Rafael. ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Este experimento tiene por objetivo evaluar la repercusión de la adición de grasas que presentan dioxinas (D) y bifenilos policlorados (PCBs) en la alimentación de pollos broiler. Se estudió su efecto sobre el rendimiento productivo, coeficiente de digestibilidad y el depósito de grasa de los animales. [...]
An experiment was designed to study the effect of the addition of dioxin and polychlorinated biphenyls PCBs contaminated fats in broiler chickens diets, on the productive yield parameters, the fat digestibility and deposit. [...]

2006
Expoaviga. Barcelona, Catalunya, 16è : 2006  
8.
2 p, 217.0 KB Transgénicos, nutrigenética y nutrigenómica en alimentación / Ramón Vidal, Daniel
2011
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. X (2011)  
9.
3 p, 3.0 MB Alimentación y nutrición del perro de caza = Résume de la dissertation présentée à l'occasion du Championnat Mundial de Chasse / Camps i Rabadà, Jaume 1930-
El perro de caza, cualquiera que sea su especialidad, es un formidable atleta cuyos resultados se apoyan en tres imprescindibles pilares: la genética, tanto por la determinada raza con sus aptitudes resaltadas por años y años de especialización, como por el individuo o línea de selección. [...]
1990
Campeonato Mundial de Caza, Octubre 1990,  
10.
2 p, 1.8 MB Alimentación y nutrición del perro de caza / Camps i Rabadà, Jaume 1930-
El perro de caza, cualquiera que sea su especialidad, es un formidable atleta cuyos resultados se apoyan en tres imprescindibles pilares: la genética, tanto por la determinada raza con sus aptitudes resaltadas por años y años de especialización, como por el individuo o línea de selección. [...]
1990
Campeonato Mundial de Caza, Octubre 1990,  

Llibres i col·leccions 7 registres trobats  
1.
23 p, 210.5 KB ¿El Antropoceno nos invita a democratizar ecológicamente nuestra alimentación? / Moyano, Cristian (Universitat Autònoma de Barcelona) ; Puyol González, Àngel, 1968- (Universitat Autònoma de Barcelona)
Aguascalientes, Mèxic ; Bellaterra, Catalunya : Universidad Autónoma de Aguascalientes ; Universitat Autònoma de Barcelona, 2021
Diseño institucional e innovaciones democráticas, 2021, p. 255-277  
2.
23 p, 8.6 MB El problema de la alimentación en las grandes poblaciones y especialmente en Barcelona / Instituto Agrícola Catalán de San Isidro
[Barcelona : Instituto Agrícola Catalán de San Isidro, 1916]  
3.
68 p, 5.9 MB Contribución al I Congreso Nacional de Sanidad del Laboratorio de Higiene de la Alimentación y de la Nutrición y Técnica Bromatológica / Carrasco Cadenas, Enrique
Madrid : [s.n.], 1934 (Publicaciones de la "Escuela Nacional de Sanidad")  
4.
28 p, 5.0 MB La Leche en la alimentación infantil / Agenjo Cecilia, César, 1909-1998
[Madrid] : Ministerio de la Gobernación, Dirección General de Sanidad, Sección de Puericultura, Maternología e Higiene Escolar, 1948 (Al Servicio de España y del Niño español ; 119-120)  
5.
77 p, 30.2 MB Los Comienzos de la puericultura científica en España : los cuidados y alimentación del niño en la época de la medicina galénica española : período del Renacimiento / Cortés de los Reyes, Luis. ; Espanya. Servicios de Protección Maternal e Infantil
Madrid : Ministerio de la Gobernación, Dirección General de Sanidad, Servicios de Protección Maternal e Infantil, 1959 (Al Servicio de España y del Niño español ; 253-254)  
6.
13 p, 3.6 MB La alimentación del niño pequeño y su influencia en las cifras de mortalidad infantil / Suñer Ordóñez, Enrique.
[Madrid] : Ministerio del Interior, Servicio Nacional de Sanidad, Sección de Maternología, Puericultura e Higiene Escolar, [1938] (Al Servicio de España y del Niño español ; 12)  
7.
226 p, 150.8 MB Alimentación de los animales / Rossell i Vilar, Pere Màrtir.
Barcelona : Salvat, 1929 (Biblioteca agrícola Salvat)  

Documents de recerca 35 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
15 p, 10.4 MB Desenvolupament d'una aplicació per l'alimentació saludable amb metodologia Agile / López Pérez, Martí ; Protasio Ramírez, Joan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria
A causa de la necessitat de promoure l'alimentació saludable en el món postpandèmia, aquest projecte es centra en el desenvolupament i planificació d'una aplicació innovadora anomenada "Guaki" dedicada a promoure l'alimentació saludable. [...]
A causa de la necesidad de promover la alimentación saludable en el mundo pospandemia, este proyecto se centra en el desarrollo y planificación de una aplicación innovadora llamada "Guaki" dedicada a promover la alimentación saludable. [...]
Due to the need to promote healthy eating in a post-pandemic world, this project focuses on the development and planning of an innovative application named "Guaki" dedicated to promoting healthy eating. [...]

2024
Enginyeria Informàtica [958]  
2.
11 p, 6.9 MB FoodE App : procesos de mejora en aplicación móvil para alimentación local y sostenible / Montes Fernández, Javier ; Gabarrell Durany, Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria
La aplicación FoodE App consta de iniciativas de Sistemas Alimentarios de Ciudad-Región (CRFSI) expuestas dentro de la aplicación con las que los usuarios pueden interactuar de distinta manera. Esta aplicación nace del proyecto FoodE impulsado por la Unión Europea en el programa Horizon 2020. [...]
The FoodE App consists in initiatives of City-Region Food Systems (CRFSI) exposed within the app with which users can interact in different ways. This app was born from the FoodE project which is promoted by the European Union in the Horizon 2020 program. [...]

2023
Grau en Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles [1395]  
3.
Prevención Universal y Selectiva de Problemas Relacionados con la Alimentación, el Peso y la Imagen Corporal en Escuelas. Presiones Socioculturales Percibidas y Apreciación Corporal en Adolescentes / Subiza Pérez, Irene ; Mora Giral, Marisol, dir. ; Espinoza Guzmán, Paola, dir.
La tesi doctoral que aquí es presenta en format tradicional ha volgut reunir l'experiència en el disseny, la planificació i el desenvolupament de programes de prevenció de problemes relacionats amb l'alimentació, el pes i la imatge corporal adreçats a adolescents de primer cicle d'ESO i persones joves adultes. [...]
La tesis doctoral que aquí se presenta en formato tradicional ha querido reunir la experiencia en el diseño, planificación y desarrollo de programas de prevención de problemas relacionados con la alimentación, el peso y la imagen corporal dirigidos a adolescentes de primer ciclo de ESO y personas jóvenes adultas. [...]
The doctoral thesis presented here in the traditional format has sought to gather practical understanding in the design, planning and development of prevention programs for problems related to eating, weight and body image aimed at adolescents in the first cycle of ESO and young adults (28-30 years old). [...]

2022  
4.
122 p, 1.9 MB Valoración de nuevas variedades de cebada en alimentación de rumiantes / Guamàn Rivera, Santiago Alexander ; Albanell Trullas, Elena, dir. ; Caja López, Gerardo, dir.
En aquesta tesi es va avaluar el potencial nutricional i les propietats funcionals de noves varietats d'ordi. Per a això, es va valorar una nova varietat d'ordi caputxona (Exp. 1) per a farratge i una nova varietat d'ordi per a gra amb alt contingut en beta-glucans (BG) (Exp. [...]
Esta tesis evaluó el potencial nutricional y las propiedades funcionales de nuevas variedades de cebada. Para ello, se valoró una nueva variedad de cebada capuchona (Exp. 1) para forraje y una nueva variedad de cebada para grano con alto contenido en beta-glucanos (BG) (Exp. [...]
This thesis evaluated the nutritional potential and functional properties of new barley varieties. For that, a new variety of hooded barley (Exp. 1) and barley grain with high β-glucan (BG) contents (Exp. [...]

2022  
5.
218 p, 5.2 MB ¿Cómo podemos prevenir problemas de imagen corporal y alimentación en adolescentes? Eficacia de un programa / Jordana Ovejero, Olga ; Mora Giral, Marisol, dir.
Els problemes de conducta alimentària i d'imatge corporal s'associen amb un menyscapte de benestar, capacitat d'adaptació i economia individual i col·lectiva. A més, suposen un patiment considerable. [...]
Los problemas de conducta alimentaria y de imagen corporal se asocian con un menoscabo de bienestar, capacidad de adaptación y economía individual y colectiva. Además, suponen un sufrimiento considerable. [...]
Eating disorders (ED) and body image problems are associated with impaired well-being, adaptability, and individual and collective economy. In addition, they involve considerable suffering. It is estimated that such problems are increasing in recent years. [...]

2022  
6.
27 p, 605.2 KB Incorporación de aceites ácidos en la alimentación de la lubina (Dicentrarchus labrax) : efecto sobre el crecimiento y la composición en ácidos grasos de los tejidos / Serrano Rey, Tania ; Sala Pallarès, Roser, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
The present study aimed at evaluating the effect of dietary acid oils on growth performance and fatty acid composition in European Seabass. A 90-day feeding trial where triplicate groups of European seabass fed eight experimental diets formulated to contain 25% of fish oil (FO) and 75% of a VO (soybean oil, olive pomace oil, soybean acid oil and olive pomace acid oil alone or in blends) and one control with 100% fish oil. [...]
2020
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  
7.
31 p, 477.5 KB Incorporación de aceites ácidos en la alimentación de la lubina (Dicentrarchus labrax). Efecto sobre la calidad del filete / Ferrer Mezquita, Carlos ; Sala Pallarés, Roser, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Los aceites ácidos vegetales se caracterizan por ser ricos en ácidos grasos libres (AGL) y mantener una composición similar a sus respectivos aceites vegetales crudos. Su uso como una fuente de grasa prometedora con fines alimentarios ha sido señalada debido a que tienen un precio competitivo y participan en la sostenibilidad del medio ambiente. [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  
8.
1.6 MB Integració d'una mirada ecosocial al currículum escolar amb la cadena alimentària com a eix vertebrador / Tey Estragués, Laura ; Griera Llonch, Eudald, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa
Aquest treball pretén facilitar la integració d'una mirada ecosocial al currículum escolar utilitzant el potencial pedagògic que ofereix el contacte amb la natura i l'alimentació com a eix vertebrador. [...]
Este trabajo pretende facilitar la integración de una mirada ecosocial al currículo escolar utilizando el potencial pedagógico que ofrece el contacto con la naturaleza y la alimentación como eje vertebrador. [...]
This work aims to facilitate the integration of an eco-social perspective in the school curriculum using the pedagogical potential offered by contact with nature and food as the backbone. To do this, there are guidelines and a series of resources wich are offered to the educational community with a vision focused on public schools in Barcelona and the educational stages of the second cycle of Initial and Primary School. [...]

2021
Postgrau en Economia Social i Solidària: Desenvolupament Local, Cooperativisme i Transformació Social [3780]  
9.
28.0 MB Construcción de sistema domótico de bajo coste para la alimentación de animales domésticos / Moreno Curós, David ; Mostaccio, Diego Javier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria
En este proyecto se expone como se ha llevado a cabo la construcción de un dispensador automático de comida para animales domésticos a partir de una placa de ordenador "single-board'' y otros componentes electrónicos como sensores de peso y electroimanes. [...]
This project shows how the construction of an automatic pet food dispenser has been carried out from a single-board computer and other electronic components such as weight sensors and electromagnets. [...]
En aquest projecte s'exposa com s'ha dut a terme la construcció d'un dispensador automàtic de menjar per animals domèstics a partir d'una placa d'ordinador "single-board'' i altres components electrònics com sensors de pes i electroimants. [...]

2021
Enginyeria Informàtica [958]  
10.
7 p, 389.2 KB Les herbes conilleres en la alimentació tradicional dels conills de pagès, a la comarca de la Selva / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Bartolomé, Jordi
La cria, engreix i venda de conills per a consum propi o per abastament local, als mercats setmanals de la comarca, ha estat una activitat rural tradicional a Catalunya. Es presenta un treball sobre la identificació botànica de les herbes utilitzades en l'alimentació tradicional dels conills de pagès, a la comarca de la Selva.
Se presenta un trabajo sobre la identificación botánica de las hierbas utilizadas en la alimentación tradicional de los conejos de corral, en la comarca de la Selva.

2020 (Memoria digital de la vida rural)
41 documents

Documents de recerca : 35 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Materials didàctics 1 registres trobats  
1.
7 p, 5.3 MB Nutrición y alimentación / Camps i Rabadà, Jaume 1930-
La fase de crecimiento de un cachorro de cualquier animal va desde el momento del nacimiento hasta alcanzar el peso del adulto. El futuro de un perro depende tanto de esta fase, como en el hombre de los cuidados y educación durante la niñez y la juventud. [...]
1990
Curso Nutrición y alimentación, 1990,  

Materials acadèmics 18 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
5 p, 105.4 KB Infància, salut i alimentació [102005] / Pujol Canadell, Monica ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació
L'assignatura d'Infància, Salut i Alimentació és important per a la formació dels Graduats en Educació Infantil. Els objectius de l'assignatura són: • Conèixer els temes bàsics de la salut i de l'alimentació infantil • Conèixer com dur a terme una bona educació en la salut des dels primers anys de l'etapa en educació infantil • Conèixer els principis bàsics de nutrició i alimentació • Conèixer l'organització general del cos humà.
The subject of "Childhood Health and Food" is important for the training of graduates in Early Childhood Education, and their future professional activities The objectives of the course are: • To learn the basic issues on nutrition safety for children • To understand how to conduct a correct health education since the earliest years of the childhood • To understand the basic principles of nutrition and food safety • To improve understanding on general organization of the human body.
La asignatura de Infancia, Salud y Alimentación es importante para la formación de los graduados en Educación Infantil. Los objetivos de la asignatura son: • Conocer los temas básicos de la salud y de la alimentación infantil • Conocer cómo llevar a cabo una buena educación en la salud desde los primeros años de la etapa en eduación infantil • Conocer los principios básicos de nutrición y alimentación • Conocer la organización general del cuerpo humano.

2023-24
Grau en Educació Infantil i Grau en Educació Primària [1363]
Grau en Educació Infantil [847]
3 documents
2.
5 p, 108.9 KB Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària [103726] / Ripollés Àvila, Carolina ; Cervantes Huaman, Brayan Roger Hector ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumnat adquireixi coneixements i habilitats que permetin: 1. Tenir unes nocions bàsiques de la composició química dels aliments. 2. Adquirir nocions bàsiques de nutrició. [...]
In this course it is intended that the student acquire some knowledge and skills that allow him to: 1. Have a basic understanding of the chemical composition of food products. 2. Acquire some notions regarding the nutrition. [...]
En esta asignatura se pretende que el alumnado adquiera unos conocimientos y habilidades que permitan: 1. Tener unas nociones básicas de la composición química de los alimentos. 2. Adquirir nociones básicas de nutrición. [...]

2023-24
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
3.
9 p, 120.6 KB Alimentació i Cultura [103248] / Sanjuan Nuñez, Lucia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius generals dde l'assignatura són els següents: - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia Social i Cultural. - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia de l'alimentació. [...]
The objectives of the coure are: - To know the basic foundations of Social and Cultural Anthropology. - To know the basic fundamentals of Food Anthropology. - To know the methods and research techniques characteristic of the Anthropology of food. [...]
Los objetivos generales de la asignatura son: - Conocer los fundamentos básicos de la Antropología Social y Cultural. - Conocer los fundamentos básicos de la antropología de la alimentación. - Conocer los métodos y técnicas de investigación característicos de la antropología de la alimentación. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
4.
5 p, 109.0 KB Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària [103726] / Ripollés Àvila, Carolina ; Cervantes Huaman, Brayan Roger Hector ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumnat adquireixi coneixements i habilitats que permetin: 1. Tenir unes nocions bàsiques de la composició química dels aliments. 2. Adquirir nocions bàsiques de nutrició. [...]
In this course it is intended that the student acquire some knowledge and skills that allow him to: 1. Have a basic understanding of the chemical composition of food products. 2. Acquire some notions regarding the nutrition. [...]
En esta asignatura se pretende que el alumnado adquiera unos conocimientos y habilidades que permitan: 1. Tener unas nociones básicas de la composición química de los alimentos. 2. Adquirir nociones básicas de nutrición. [...]

2022-23
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
5.
4 p, 103.9 KB Infància, salut i alimentació [102005] / Pujol Canadell, Mònica ; Armentano Oller, Núria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació
L'assignatura d'Infància, Salut i Alimentació és important per a la formació dels Graduats en Educació Infantil. Els objectius de l'assignatura són: • Conèixer els temes bàsics de la salut i de l'alimentació infantil • Conèixer com dur a terme una bona educació en la salut des dels primers anys de l'etapa en educació infantil • Conèixer els principis bàsics de nutrició i alimentació • Conèixer l'organització general del cos humà.
The subject of "Childhood Health and Food" is important for the training of graduates in Early Childhood Education, and their future professional activities The objectives of the course are: • To learn the basic issues on nutrition safety for children • To understand how to conduct a correct health education since the earliest years of the childhood • To understand the basic principles of nutrition and food safety • To improve understanding on general organization of the human body.
La asignatura de Infancia, Salud y Alimentación es importante para la formación de los graduados en Educación Infantil. Los objetivos de la asignatura son: • Conocer los temas básicos de la salud y de la alimentación infantil • Conocer cómo llevar a cabo una buena educación en la salud desde los primeros años de la etapa en eduación infantil • Conocer los principios básicos de nutrición y alimentación • Conocer la organización general del cuerpo humano.

2022-23
Grau en Educació Infantil i Grau en Educació Primària [1283]
Grau en Educació Infantil i Grau en Educació Primària [1363]
Grau en Educació Infantil [847]
3 documents
6.
7 p, 112.4 KB Alimentació i Cultura [103248] / van den Bogaert, Alice Marie-Sophie ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
- Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia Social i Cultural. - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia de l'alimentació. - Conèixer els mètodes i tècniques d'investigació característics de l'Antropologia de l'alimentació. [...]
- To know the basic foundations of Social and Cultural Anthropology. - To know the basic fundamentals of Food Anthropology. - To know the methods and research techniques characteristic of the Anthropology of food. [...]
- Conocer los fundamentos básicos de la Antropología Social y Cultural. - Conocer los fundamentos básicos de la antropología de la alimentación. - Conocer los métodos y técnicas de investigación característicos de la antropología de la alimentación. [...]

2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
7.
5 p, 109.1 KB Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària [103726] / Ripolles Avila, Carolina ; Cervantes Huaman, Brayan Roger Hector ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumne adquireixi uns coneixements i habilitats que el permetin: 1. Tenir unes nocions bàsiques de la composició química dels aliments. 2. Adquirir nocions bàsiques de nutrició. [...]
In this course it is intended that the student acquire some knowledge and skills that allow him to: 1. Have a basic understanding of the chemical composition of food products. 2. Acquire some notions regarding the nutrition. [...]
En esta asignatura se pretende que el alumno adquiera unos conocimientos y habilidades que permitan: 1. Tener unas nociones básicas de la composición química de los alimentos. 2. Adquirir nociones básicas de nutrición. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
8.
7 p, 112.1 KB Alimentació i Cultura [103248] / Sanjuán Núñez, Lucía ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius generals de l'assignatura són els següents: - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia Social i Cultural. - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia de l'alimentació. [...]
The objectives of the course are: - Know the basics of Social and Cultural Anthropology. - Know the basics of Anthropology of Food - Know the methods and research technics characteristic of the Anthropology of Food. [...]
Los objetivos generales de la asignatura son los siguientes: - Conocer los fundamentos básicos de la Antropología Social y Cultural. - Conocer los fundamentos básicos de la Antropología de la alimentación. [...]

2021-22
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
9.
4 p, 104.2 KB Infància, salut i alimentació [102005] / Estebaranz i Sanchez, Ferran ; Pujol Canadell, Mònica ; Armentano Oller, Núria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació
L'assignatura d'Infància, Salut i Alimentació és important per a la formació dels Graduats en Educació Infantil. Els objectius de l'assignatura són: • Conèixer els temes bàsics de la salut i de l'alimentació infantil • Conèixer com dur a terme una bona educació en la salut des dels primers anys de l'etapa en educació infantil • Conèixer els principis bàsics de nutrició i alimentació • Conèixer l'organització general del cos humà.
The subject of "Childhood Health and Food" is important for the training of graduates in Early Childhood Education, and their future professional activities The objectives of the course are: • To learn the basic issues on nutrition safety for children • To understand how to conduct a correct health education since the earliest years of the childhood • To understand the basic principles of nutrition and food safety • To improve understanding on general organization of the human body.
La asignatura de Infancia, Salud y Alimentación es importante para la formación de los graduados en Educación Infantil. Los objetivos de la asignatura son: • Conocer los temas básicos de la salud y de la alimentación infantil • Conocer cómo llevar a cabo una buena educación en la salud desde los primeros años de la etapa en eduación infantil • Conocer los principios básicos de nutrición y alimentación • Conocer la organización general del cuerpo humano.

2021-22
Grau en Educació Infantil i Grau en Educació Primària [1283]
Grau en Educació Infantil i Grau en Educació Primària [1363]
Grau en Educació Infantil [847]
3 documents
10.
5 p, 108.8 KB Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària [103726] / González Rivas, Fabián ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumne adquireixi uns coneixements i habilitats que el permetin: 1. Tenir unes nocions bàsiques de la composició química dels aliments. 2. Adquirir nocions bàsiques de nutrició. [...]
En esta asignatura se pretende que el alumno adquiera unos conocimientos y habilidades que permitan: 1. Tener unas nociones básicas de la composición química de los alimentos. 2. Adquirir nociones básicas de nutrición. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents

Materials acadèmics : 18 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Documents gràfics i multimèdia 8 registres trobats  
1.
683x1024, 623.4 KB Bibliografía sobre diccionarios de cocina y de alimentación / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, una bibliografía sobre diccionarios de cocina y de alimentación, alguno de los cuales son recetarios ordenados alfabéticamente.
Es presenta en format fotografia, una bibliografia sobre diccionaris de cuina y d'alimentació, algún dels quals són receptaris ordenats alfabèticament.

2020 (Memòria gastronòmica digital)
8 documents
2.
768x1024, 323.3 KB Bibliografía sobre alimentación y salud / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, una bibliografía sobre alimentación y salud. Agradecimientos: Carles Sala Marzal.
Es presenta en format fotografia, una bibliografia sobre alimentació y salut. Agraïments: Carles Sala Marzal.

2020 (Memòria gastronòmica digital)
33 documents
3.
683x1024, 492.0 KB Bibliografía sobre alimentación y política / Fàbregas i Comadran, Xavier
Mientras una parte de la Humanidad sufre hambre o desnutrición, el derecho a los alimentos se ve arrinconado por las políticas económicas de los países avanzados. A su vez, los alimentos naturales están cada vez más alejados de los lugares de compra y se presentan cada vez más transformados y envasados. [...]
Es presenta en format fotografia, una bibliografia sobre alimentació y política.

2020 (Memòria gastronòmica digital)
16 documents
4.
768x1024, 318.6 KB Bibliografía sobre historia de la alimentación y de la gastronomía / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan en formato foto, libros en castellano y en francés (1980-2018), que tratan sobre historia de la alimentación y de la gastronomía.
Es presenten en format foto, llibres en castellà i en francès (1980-2018), que tracten sobre història de la alimentació i de la gastronomía.

2019 (Memòria gastronòmica digital)
44 documents
5.
1308x1934, 304.2 KB Alimentación : la democracia debe entrar también en las empresas... / Comissions Obreres de Catalunya
[198?]  
6.
1024x1617, 961.8 KB Los trabajadores del comercio Detallistas de Alimentación : Luchamos por un Convenio único del sector : ¡Consumidor! : Haz valer tus derechos / UGT ; Unión Sindical Obrera ; Comissions Obreres de Catalunya ; Confederación Nacional de Trabajadores
[S.l.] : [S.n.], [197-]  
7.
1024x1602, 842.2 KB Construyamos en alimentación un sindicato fuerte para una negociación firme y eficaz votando CC.OO : defiende tu trabajo : defiende tu salario / Comisiones Obreras
[S.l.] : [S.n.], [197-?]  
8.
1024x1478, 823.0 KB Elige a tu delegado : vota CC.OO. : Federación de Alimentación / Comissions Obreres de Catalunya (CC.OO)
[S.l.] : [S.n.], [197-?]  

Fons personals i institucionals 51 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
683x1024, 623.4 KB Bibliografía sobre diccionarios de cocina y de alimentación / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, una bibliografía sobre diccionarios de cocina y de alimentación, alguno de los cuales son recetarios ordenados alfabéticamente.
Es presenta en format fotografia, una bibliografia sobre diccionaris de cuina y d'alimentació, algún dels quals són receptaris ordenats alfabèticament.

2020 (Memòria gastronòmica digital)
8 documents
2.
768x1024, 323.3 KB Bibliografía sobre alimentación y salud / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, una bibliografía sobre alimentación y salud. Agradecimientos: Carles Sala Marzal.
Es presenta en format fotografia, una bibliografia sobre alimentació y salut. Agraïments: Carles Sala Marzal.

2020 (Memòria gastronòmica digital)
33 documents
3.
683x1024, 492.0 KB Bibliografía sobre alimentación y política / Fàbregas i Comadran, Xavier
Mientras una parte de la Humanidad sufre hambre o desnutrición, el derecho a los alimentos se ve arrinconado por las políticas económicas de los países avanzados. A su vez, los alimentos naturales están cada vez más alejados de los lugares de compra y se presentan cada vez más transformados y envasados. [...]
Es presenta en format fotografia, una bibliografia sobre alimentació y política.

2020 (Memòria gastronòmica digital)
16 documents
4.
7 p, 389.2 KB Les herbes conilleres en la alimentació tradicional dels conills de pagès, a la comarca de la Selva / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Bartolomé, Jordi
La cria, engreix i venda de conills per a consum propi o per abastament local, als mercats setmanals de la comarca, ha estat una activitat rural tradicional a Catalunya. Es presenta un treball sobre la identificació botànica de les herbes utilitzades en l'alimentació tradicional dels conills de pagès, a la comarca de la Selva.
Se presenta un trabajo sobre la identificación botánica de las hierbas utilizadas en la alimentación tradicional de los conejos de corral, en la comarca de la Selva.

2020 (Memoria digital de la vida rural)
41 documents
5.
768x1024, 318.6 KB Bibliografía sobre historia de la alimentación y de la gastronomía / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan en formato foto, libros en castellano y en francés (1980-2018), que tratan sobre historia de la alimentación y de la gastronomía.
Es presenten en format foto, llibres en castellà i en francès (1980-2018), que tracten sobre història de la alimentació i de la gastronomía.

2019 (Memòria gastronòmica digital)
44 documents
6.
11 p, 719.7 KB Factores que influyen en la eficacia de los aditivos en alimentación porcina / Puchal i Mas, Francesc 1933- ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El crecimiento es un fenómeno biológico complejo que conlleva interacciones entre distintos factores hormonales, enéticos, nutrici ona 1 es y metabólicos. Su conocimiento estuvo en un principio marcadamente influenciado por la escuela de Hammond, fundamentalmente descriptiva.
1990
ANAPORC Symposium Científico. Alcañiz, Teruel, 11è : 1990  
7.
16 p, 1.0 MB Mecanismos de acción de los aditivos en alimentación animal y criterios de aprobación comunitaria. Evolución legislativa / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Roura, Eugeni
De todas las repercusiones de la entrada en vigor del Mercado Unico de las más conflictivas Europeo, una e interesantes en el sector de la alimentación animal y aviar es la que hace referencia a los aditivos. [...]
1993
Symposium de avicultura. Murcia, Espanya, 30è : 1993  
8.
325 p, 12.1 MB Estimación de la composición corporal en ganado ovino a partir del espacio de difusión del óxido de deuterio : efecto de la fase fisiológica y del plano de alimentación / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castrillo, Carlos, dir. ; Universidad de Zaragoza. Facultad de Veterinaria
1988  
9.
3 p, 322.5 KB Efecto del nivel de alimentación en la parte media de la gestación sobre el rendimiento de las cerdas nulíparas / Cerisuelo, Alba ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Carrión, D. ; Coma Subirà, Jaume ; Tibbie, S. ; Gasa, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2010  
10.
3 p, 8.6 MB Efecto del sistema de alojamiento y alimentación sobre el bienestar y la productividad en cerdas gestantes / Chapinal i Gómez, Núria ; Ruíz de la Torre, José Luís (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Investigadores de la UAB realizaron un estudio sobre el efecto del sistema de alojamiento y alimentación sobre el bienestar animal.
2001
Informativo porcino, 2001, p. 16-20  

Fons personals i institucionals : 51 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.